Çözüldü Linux üzerinden Windows'a geçince saat bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İbrahimTatlı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Dual Boot kullanıyorum. Bilgisayarımda kubuntu ve Windows 10 yüklü. Kubuntu'dan Windows'a geçince saatimde sorun oluyor, bazen 3 saat geri gidiyor, bazen 5 falan ama bu sadece Kubuntu'dan Windows'a geçince. Windows'dan kubuntuya geçince olmuyor, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu konudaki yolları uygula;
Arkadaşlar merhaba, ben Dual Boot kullanıyorum. Bilgisayarımda kubuntu ve Windows 10 yüklü. Kubuntu'dan Windows'a geçince saatimde sorun oluyor, bazen 3 saat geri gidiyor, bazen 5 falan ama bu sadece Kubuntu'dan Windows'a geçince. Windows'dan kubuntuya geçince olmuyor, neden?

Windows diğerlerine göre farklı sistem kullanıyor eskiden tripleboot kullanıcısıydım macOS Kali Linux Windows10 tek Windows10'da değişiyordu bende bilmiyorum Boot'tan sonra ayarlamamız lazım.

Bu konudaki yolları uygula;

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı