Çözüldü CsFloat satışı iptal edilirse ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bir skin sattım ve sitede koruması var, 3-4 günü kaldı. İptal edebilir miyim, edersem ne olur? Yardım ederseniz sevinirim.

@holow454 bilmişlik yapmıyorum zaten canım benim. Olasılığı söylüyorum sana.

Sana kendi başıma gelen bir örnek vereyim o zaman. Benim başıma da dün geldi. Satıcı trade i bozdu ve bana para geri geldi. Bu satıcı benden skini alabilmek için Steam'e beni dolandırıcı gibi gösteriyor burada birinci olarak büyük sorun var. Ve bu yüzden ban yiyen çok kişi var. 2. olarak benim param 6 günde değer kaybetti ve aldığım ürünler pahalandı bence burada da büyük bir sorun var. Burada bir sorun olmasaydı siteler takas iptal eden kişileri zaten banlamazdı. Bir tanesinden 20 dolar birtanesinden ise 60 dolar zararım var. Ve benim gibi milyonlarca insan mağdur oldu.

Dosya Ekleri

• sd.png
    sd.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 7
Hoşuna mı gitmedi tüh. Hocam sizin gibi insanlardan bıktık ya, sence yaptığın etik mi ticaret bitmiş sen parada anlaşmışsın sonra adam sanki seni dolandırmış gibi gidip dolandırıldım deyip takası iptal ediyorsun. Umarım ileride aynı durumun daha kötüsüyle karşılaşırsın.

Bir de buradaki arkadaşlar sanki bu çocuk dolandırılmış gibi yardım ediyor :d ticareti bozmak nedir?

Valve'ın getirdiği sistem yüzünden kullanıcılara beddua edecek kadar ne yaşadın acaba gören sanar milyon dolarlar çeviriyor pazarda.

Maşallah Allah daha da arttırsın.

Çok fazlaymış hocam harbiden benim yorumum biraz yanlış oldu ama sizde konu sahibine yanlış çıkışmıssınız bence.

Hocam ben bu işin içinde olduğum için son zamanlarda canım fazlasıyla yandı. Pahalıya sattığım ürünler geri döndü ucuza aldıklarım geri gitti. Başına gelmeyen maalesef anlamaz diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı