Linux USB flashı görmüyor

DarkAngel789

Hectopat
Arkadaşlar etcher uzerinden Windows flashi hazirlayacağım flash takileri silemiyorum ve etcher da gormuyor ama aslinda PC takili goruyor ne yapacağım.

Arkadaşlar etcher uzerinden Windows flashi hazirlayacağım flash takileri silemiyorum ve etcher da gormuyor ama aslinda PC takili goruyor ne yapacağım.
Ventoy yazdırıp içerisine iso dosyasını at o şekilde kur. Böylece hem yazdırmaktan kurdurulsun hemde çoklu iso dosyalarınıda o kısıma atıp boot edebilirsin. Veya WoeUSB kullan.

Ventoy yazdırmak için gnome disk utilty kullanabilirsin

apt install gnome-disk-utility

Buradan iso dosyasını indirip gnome disk utility ile yazdır.

Etcher'da bende de öyle bir sorun olmuştu. 1 paket inmiyor. DD modunda yazdırın imajınızı.(Linux için daha stabildir dd modunu win için denemedim.) Alternatif yazılımlar deneyin.

Bkz:

Ama benim yaptığım sekildede oluyor değil mi peki ben icindeki Linux kurulum dosyasini nasıl sileceğim ya da Windows kurulumunda bir sorun olur mu?
Bu yazılımın bir seçenek yeri var bios'dan ventoy'u boot edersen iso dosyalarını orada görürsün tek yapman gereken oradan iso dosyanı seçip entere basman aynı bios'un boot kısmın'da olduğu gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı