DarkAngel789
Hectopat
Arkadaşlar etcher uzerinden Windows flashi hazirlayacağım flash takileri silemiyorum ve etcher da gormuyor ama aslinda PC takili goruyor ne yapacağım.
Ventoy yazdırıp içerisine iso dosyasını at o şekilde kur. Böylece hem yazdırmaktan kurdurulsun hemde çoklu iso dosyalarınıda o kısıma atıp boot edebilirsin. Veya WoeUSB kullan.Arkadaşlar etcher uzerinden Windows flashi hazirlayacağım flash takileri silemiyorum ve etcher da gormuyor ama aslinda PC takili goruyor ne yapacağım.
Benim yukar'da bahsettiğim ventoy'u kullanırsan kafan rahat eder.Arkadaşlar ISO dosyasinin ustune sag tiklatim disk imaji yazdir vardi onla yapsam sorun olur mu şu an onla yapiyorum programsiz.
Benim Yukar'da bahsettiğim Ventoy'u kullanırsan kafan rahat eder.
Bak guzel kardesim, ilk once sen bizi bir dinle. O sekilde olmuyor is. @Arda KC anlatmis hangi programi kullanacagini.Ama benim yaptığım sekildede oluyor değil mi peki ben icindeki Linux kurulum dosyasini nasıl sileceğim ya da Windows kurulumunda bir sorun olur mu?
Bu yazılımın bir seçenek yeri var bios'dan ventoy'u boot edersen iso dosyalarını orada görürsün tek yapman gereken oradan iso dosyanı seçip entere basman aynı bios'un boot kısmın'da olduğu gibi.Ama benim yaptığım sekildede oluyor değil mi peki ben icindeki Linux kurulum dosyasini nasıl sileceğim ya da Windows kurulumunda bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.