Linux vs Windows 10 CS:GO FPS Performansı

Bence öyle değil. Her zaman oyun için Ön planda Windows 10 derim geçerim. Linux iş için daha ideal.

Eskiden evet ama artık çok uyumlu olmaya başladı. Şu an çoğu güzelce oynatılabiliyor.
Yakında tam optimize edilir olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
GNU/Linux iş için değildir sallamışsın. Ayrıca herhangi bir testte GNU/Linux hem CS:GO hem de Minecraft'ta Windows'tan daha fazla performans veriyor. Ezbere konuşma yani.

3 yıl AMD GPU ile Linux kullandım ve CS:GO'da, Windows 10 ile daha çok FPS aldım.

@350070 bence hayatında hiç Linux kullanmamışsın ve sallıyorsun :D.

Telefonda dahil olmak üzere yıllardır kullandım.
Sadece, Deepin OS'u biraz fazla kullandım o kadar.
@350070 bence hayatında hiç Linux kullanmamışsın ve sallıyorsun :D.

Arm için Debian Wheeyz, Kali Linux sürümlerini çok kullandım.
X86 tablette Debian Whezzy kullandım ( X86 tablette Wine kurup basit Windows uygulamaları bile çalıştırdım).

Çünkü Windows'tan başka işletim sistemi iyi değil kafasındalar.

Test edip öğrenebilirsin. 3 yıl Linux kullandım ve oyun için değil bence. İş için daha ön planda.

Ben oyun için olduğunu söylemedim ayrıca oyunlarda da gayet güzel stabil çalışabilir son kullanıcılarda rahatlıkla Windows gibi kullanabilir.

Linux’u kullanmak istiyorum ama en az C dili bilinmesi gerekiyor diye duymuştum. Ve oyunların çoğu oynanmıyor diye geçmekte tereddüt ediyorum.

Linux’u kullanmak istiyorum ama en az C dili bilinmesi gerekiyor diye duymuştum. Ve oyunların çoğu oynanmıyor diye geçmekte tereddüt ediyorum.

Ne alaka? Programlama mı yapacaksın Linux'ta sanki?
Proton çok gelişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı