Linux vs Windows

Arkadaşlar oyun, iş, kodlama vb her şeyde; akıcılık, oyunda FPS açısında hangisi daha iyi?

Linux.
+
+
+
Linux.
-
-
-
Windows.
+
+
+
Windows.
-
-
-

Bu şekilde yazarsanız daha iyi olur.

Arkadaşlar oyun, iş, kodlama vb her şeyde; akıcılık, oyunda FPS açısında hangisi daha iyi?

Linux.
+
+
+
Linux.
-
-
-
Windows.
+
+
+
Windows.
-
-
-

Oyun disinda herseyde Linux.
(Adobe uygulamalari ve dotNET haric.)
Oynadigin oyunlar belliyse ve destekleniyorsa gecersin ama fazla oyun oynuyorsaniz ve oynadiginiz oyunlar desteklenmiyorsa dualboot daha iyi olur.

Linux.
+
+
+
Linux.
-
-
-
Windows.
+
+
+
Windows.
-
-
-

Kodlama yapılacaksa Linux. Çünkü kitaplık kurmak çok kolay.
İş için de Linux öneririrm şahsen ama çoğu iş yeri LibreOffice yerine Office kullanıyor (çoğunlukla Excel)

Ben ikisini de kullanıyorum. Windows 10'yi ana makine olarak, Ubuntu'yu da Linux platformu için yazılım geliştirmek için kullanıyorum.

Windows 10 yeterli aslında, amacın dışında Linux gereksiz kalıyor. Çok kullandım, şimdi fanboyluk yapmanın anlamı yok. İşini gören hangisisiyse onu kullan.

Oyun haricinde Linux tercih ederim.
Yazilim icin tabii ki Linux cunku, cogu sey zaten yuklu. (Python, kutuphaneler) vb... Ustelik ben kod yazarken Linux'da daha rahat ettim. Size kalmis.

Windows en iyisidir. Linux çöp sistem. Bilgisayar programcısıyım.
E tabii kullanamayınca ilk bende begenmemistim ama "cop" diye hakaret de etmemistim. Yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…