Arkadaşlar oyun, iş, kodlama vb her şeyde; akıcılık, oyunda FPS açısında hangisi daha iyi?
Linux.
+
+
+
Linux.
-
-
-
Windows.
+
+
+
Windows.
-
-
-
Bu şekilde yazarsanız daha iyi olur.
Oyun performansı iyi, yalan yok.Windows:
+Oyunlarda daha çok fps verir
+Driverleri kurabilirsin
+Daha çok oyun oynayabilir
Windows:
+Oyunlarda daha çok FPS verir.
+Sürücüleri kurabilirsin.
+Daha çok oyun oynayabilir.
+Daha çok program kullanabilir desteği devam eden Android emulatorleri yükleyebilirsin.
Linux (çöp):
-Sürücüleri kuramazsın.
-Oyunlarda daha kötü FPS verir (boşta daha çok RAM harcar)
-Çoğu oyunu yükleyemezsin.
Evet bu ne demek istediğinizi tam anlamıdım basit işlerle uğraşıyorsanız Windows kullanın diyorsunuz?Bilgisayari konsol gibi oyun oynamak icin ya da Chromebook gibi internette takilmak icin kullaniyorsaniz maceraya gerek yok, Windows kullanin.
Eger bilgisayar uzerinde profesyonel bir is yapiyorsaniz zaten bu kiyaslamayi baskasina sormazsiniz. Isinizi en sorunsuz hangisi goruyorsa o.
Daha fazla fps aldığına dair kesin bir şey yok.Ne? Siz ciddi misiniz hocam? Linux'ta daha fazla FPS alırsınız RAM kullanımı Windows'a göre daha düşük driver kurulumu sorunsuz Wine ile Windows programlarını lullanabilirsiniz başka yerlerinizden element uydurmayın.
Evet bu ne demek istediğinizi tam anlamıdım basit işlerle uğraşıyorsanız Windows kullanın diyorsunuz
Linux'un son kullanıcıya Uygun olmadığını nerdeyse mint dışında kullanılmaz..
Evet bu ne demek istediğinizi tam anlamıdım basit işlerle uğraşıyorsanız Windows kullanın diyorsunuz?
Linux'un son kullanıcıya Uygun olmadığını neredeyse Mint dışında kullanılmaz.
Gerçekten iyi bir PC niz yoksa Linux'ta takılmalar oluyor.
Daha fazla FPS aldığına dair kesin bir şey yok.
Windows Defender anti virüs yazılımları yüklü gelir servisleri baypass ederseniz FPS oranın daha da artırsınız.