Linux vs Windows

Linux vs Windows

• Linux

Oy: 9 50,0%
  • Windows

Oy: 9 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18

571602

Hectopat
Linux.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Windows'da bilgiliyim. Linux'u sevme sebebim Windows şifre mi onun sayesinde kırmıştım.

Linux güvenlik & hızlılık & mahremiyet konusun'da Windows'u tokatlar.

Linux daha stabil ve daha akıcı. Windows'a nazaran komut istemi kullanımı daha fazla ve daha işlevsel. Terminal kullanarak program yükleyebilmek daha özgür hissettiriyor. Çoğu program Windows'ta uyumlu çalıştığı için ve oyunlar daha performanslı çalıştığı için Windows kullanıyorum yoksa Linux'u ana OS olarak kullanırdım. Linux'ta C# desteği yok ayrıca bu da bir eksi.

Madem böyle bir konu açıldı linuxculara bir sorum olacak. Genel oyun performansında bile geçtiğini gördüm oyunlarda bu doğru mu doğruysa nasıl oyunlarda mesela R6 Apex the Outlast trialsde vesaire de oluyor mu veya Chained Together falan gibi yeni sayılabilecek oyunlarda ayrıca bir oyun yeni çıktığında direkt olarak destek oluyor mu mesela daha 1 gün önce çıkmış bir oyunu düşünelim bunu indirip oynayabiliyor musunuz? Yapımcısı kim olursa olsun.

Oyun oynayacaksan Windows. Oyun oynamayan biriysen Linux.

Efendim, Linux'ta altın ve üstü seviyede destek veren tüm oyunlar Windows'a göre 5-6 FPS fazla veriyor. Ayrıca Linux'ta C# desteği var.

R6'yı desteklemiyor. Ancak diğer oyunları altın seviyesinde destekliyor. Bu sebeple daha fazla FPS alırsınız. Ayrıca bir oyunun Anti-Cheat desteği yoksa çoğunlukla birkaç gün içerisinde destek geliyor.

Son düzenleme:

Nasıl yani Linux kullanıcılara özel AC olmayan oyuna AC mi getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…