7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 9 Şubat 2024 #1 Kulaklığımın driveri için WinRAR indireceğim ama Linux'ta nasıl WinRAR indirilir ve kullanılır bilmiyorum yardım edebilecek var mı?
Kulaklığımın driveri için WinRAR indireceğim ama Linux'ta nasıl WinRAR indirilir ve kullanılır bilmiyorum yardım edebilecek var mı?
Çözüm Rona 9 Şubat 2024 754026 dedi: Kulaklığımın driveri için WinRAR indireceğim ama Linux'ta nasıl WinRAR indirilir ve kullanılır bilmiyorum yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... WinRAR'a gerek yok ki. Linux tarafında arşiv yöneticileri dağıtımla birlikte gelir. Bu arada kulaklığının sürücüsü Windows içinse Wine ile bile çalışmaz Linux'ta.
754026 dedi: Kulaklığımın driveri için WinRAR indireceğim ama Linux'ta nasıl WinRAR indirilir ve kullanılır bilmiyorum yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... WinRAR'a gerek yok ki. Linux tarafında arşiv yöneticileri dağıtımla birlikte gelir. Bu arada kulaklığının sürücüsü Windows içinse Wine ile bile çalışmaz Linux'ta.
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 3 Eylül 2024 #11 Rona dedi: Ark varken bunlara hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ark o kadar iyi değil. Artı 0 Eksi