evet.Virtual Box'tan bahsediyorsunuz değil mi?
Arkadaşlar verdiğim bilgiler üzerinden bir video atarmısınız rica etsem.
Hocam dağıtım diyorlar onlar hangileri ben Kali Linux indiricem acaba Kali ile Linux farklı şeyler mi?
kali linux indirme sebebiniz nedir?Hocam dağıtım diyorlar onlar hangileri ben Kali Linux indiricem acaba Kali ile Linux farklı şeyler mi?
Hocam ben ilerde iyi mesleklerden birini seçmek istiyorum yani kısaca hayallerim var bende internetten araştırdığımda bu yer üzerinden çalışmanın daha iyi olacağı yazıyordu ama kuramadım bir türlü yani bir zararı olur mu olmaz mı diye kafamı kurcalıyor.kali linux indirme sebebiniz nedir?
en güvenli şekilde sanal makineye kurun ama kali kuracaksanız kendi sitesinden iso dosyasını indirmelisiniz.Hocam ben ilerde iyi mesleklerden birini seçmek istiyorum yani kısaca hayallerim var bende internetten araştırdığımda bu yer üzerinden çalışmanın daha iyi olacağı yazıyordu ama kuramadım bir türlü yani bir zararı olur mu olmaz mı diye kafamı kurcalıyor.
Hocam bilgisayar açılmasında bir değişiklik olur mu yoksa direk windows olarak açar mı?en güvenli şekilde sanal makineye kurun ama kali kuracaksanız kendi sitesinden iso dosyasını indirmelisiniz.
sanal makineye kurarsanız hiç bir sorun olmaz,Hocam bilgisayar açılmasında bir değişiklik olur mu yoksa direk windows olarak açar mı?
Hocam bu dosyayı indirsem olur değilmi?en güvenli şekilde sanal makineye kurun ama kali kuracaksanız kendi sitesinden iso dosyasını indirmelisiniz.
bende bu kanalın yaptıklarından yaptım ve bir şey olmadı eğer hata alırsanız burada bana sorabilirsiniz.Hocam bu dosyayı indirsem olur değilmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.