BadDWolf Megapat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 BitLocker şifresi sormaması için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2023
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Mart 2023 #2 Şifreyi girmen gerek aksi halde o Windows'u açamazsın HDD, SSD senin mi? Artı 0 Eksi
KS KS BadDWolf Megapat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Conficker Belasi dedi: Şifreyi girmen gerek aksi halde o Windows'u açamazsın HDD, SSD senin mi? Genişletmek için tıkla... Benim şifreyi buldum , diskin kilidinide kaldırdım ama linux üzerinden Windows dosyalarına erişiliyoru bunu engellemenin bir yolu varmı acaba ? Artı 0 Eksi
Conficker Belasi dedi: Şifreyi girmen gerek aksi halde o Windows'u açamazsın HDD, SSD senin mi? Genişletmek için tıkla... Benim şifreyi buldum , diskin kilidinide kaldırdım ama linux üzerinden Windows dosyalarına erişiliyoru bunu engellemenin bir yolu varmı acaba ?