davutemreyilmaz
Centipat
Daha fazla
Linux Mint kullanıyorum ama Linux'dan gram anlamıyorum. Zamanında merak edip kurmuştum herhangi bir sudo komutunu kullandığımda mesela "sudo apt-get Update" şu sorun oluşuyor:
Ve herhangi bir şey yükleyemiyorum, öyle EXE uzantılıları değil Linux için olanları bile yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığımda şöyle oluyor.
"Bu yazılım yönetim sisteminizdeki ciddi bir bozukluktur synaptic vasıtasıyla bozuk paketleri '/etc/apt/sources.list' dosyasını izinlerini ve düzgün olup olmadığını denetletin ve daha sonra sudo apt-get Update ve sudo apt-get install -f komutlarını kullanarak yazılım bilgisini tazeleyin."
Bu yazı karşıma çıkıyor ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kod:
E: ''deb' türü bilinmiyor. (satır: 1, kaynak listesi: /etc/apt/sources.list.d/grapejuice.list)
E: Kaynak listesi okunamadı.
Ve herhangi bir şey yükleyemiyorum, öyle EXE uzantılıları değil Linux için olanları bile yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığımda şöyle oluyor.
"Bu yazılım yönetim sisteminizdeki ciddi bir bozukluktur synaptic vasıtasıyla bozuk paketleri '/etc/apt/sources.list' dosyasını izinlerini ve düzgün olup olmadığını denetletin ve daha sonra sudo apt-get Update ve sudo apt-get install -f komutlarını kullanarak yazılım bilgisini tazeleyin."
Bu yazı karşıma çıkıyor ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: