Merhaba arkadaşlar. Kağıt kalem ile test çözmenin tadını bilgisayar hiç veremese de hocam internetten Online test attığında mecbur kalıyorum ve kullanmayı çok sevdiğim Fatih kalem uygulamasını kullanıyorum Online test çözerken. Normalde Linux desteği var olması lazım fakat ben bulamadım ve Wine ile düzgün çalışmamıştı bende bu uygulama. Fatih kalemin Linux desteği var mıdır? Yoksa Fatih kalemin tıpatıp alternatifi Linux için var mıdır? Arch linux kullanıyorum.
Bunu buldum işinizi görebilir. Bir de KDE Plasma'da kalem için bir destek vardı hiç kullanma firsatım olmadığı için nasıl olduğunu bilmesem de belki işinizi görür.
Hazırlayacak rehber fikri bulamıyorken bugün satın aldığım bir aracın Linux için sadece DEB ve RPM paketleri sunduğunu gördüm. Basit bir şey olsa da Debian, Ubuntu tabanından Arch Linux tabanına geçecek olan arkadaşlar için bu rehberi hazırlamak istedim. Aslında AUR üzerinden kurduğumuz çoğu...
Pardus sistemler için tasarlanmıÅ, yazma, geometik Åelilleri kullanma, sınav  zaman göstergesi ve pdf açma, düzenleme aracıdır.  e-tahta Y...