Legacy de kurulum yapılabiliyor.Ventoy ile UEFI kurulum yapılıyordu değil mi? Nedense güvenemiyorum, kurulumda bir şeyler eksik gibi geldiği için kullanmıyorum da hazırlasam mı diyordum.
Legacy de kurulum yapılabiliyor.Ventoy ile UEFI kurulum yapılıyordu değil mi? Nedense güvenemiyorum, kurulumda bir şeyler eksik gibi geldiği için kullanmıyorum da hazırlasam mı diyordum.
Yapiliyor, aylardir kullaniyorum. Format icin de birebir zaten.Ventoy ile UEFI kurulum yapılıyordu değil mi? Nedense güvenemiyorum, kurulumda bir şeyler eksik gibi geldiği için kullanmıyorum da hazırlasam mı diyordum.
Ventoy'un kurulum arayüzünde UEFI diye kurarsan sorun olmaz, default olarak UEFI seçili zaten.@433815 legacy yapmasın istiyorum o yüzden merak ettim. Windows 11 ISO koysam UEFI sorun olmuyor değil mi?
Ben Windows'un ISO dosyası içeriğini olduğu gibi USB'ye kopyalayınca da UEFI kurulum yapabilmiştim, sanırım UEFI kurulum yapılması sadece diskin GPT olarak biçimlendirilmiş olup olmamasına bağlı.Ventoy ile UEFI kurulum yapılıyordu değil mi? Nedense güvenemiyorum, kurulumda bir şeyler eksik gibi geldiği için kullanmıyorum da hazırlasam mı diyordum.
USB kullanilmali diye biliyorum cunku siz /bin klasorunu silmistiniz galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.