Ubuntu kurarken Windows kurulu diske format atma

Diğer diske hiç dokunmadım zaten. Ama sistemi kuracağım diski seçmeme rağmen bu hatayı veriyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyerek kurar mısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyerek kurar mısın?

Hepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan pc de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan pc de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Dosya Ekleri

• IMG_20230915_221424_804.jpg
    IMG_20230915_221424_804.jpg
    1.022,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zaten :) ama hâlâ kurmuyor

@Nizel G ne dersin?

@aerosimit ne dersin?
Bütün konuyu okumam şart mı? :(

Çok da bir şey yokmuş. Ben abartmışım.

@Vladimir_Petrovsky
Tebrikler.
yalnız şuan sadece ssd görünüyor. 256gb olan diskim görünüyor. 1tb diskim görünmüyor. Neden acaba?
Aygıt olarak görünmüyorsa ls /dev/sd* /dev/nvme* /dev/mmc* çıktısı paylaşmanı rica edeceğim. Eğer aygıt var, ama Windows gibi C: D: bölümü arıyorsan...

1694807728755.png

Mount edeceksin.

Ayrıca kurulumla alakalı sorunun bittiyse yeni konu açmalısın ki başlıklar birbirine girmesin. Alakalı bir şey ise buradan devam edelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı