Linux'a geçilmeli mi?

Duvar kağıdı güzel ama bu haliyle Windows'a benziyor yani. Ondan Windows'un yüzüne daha bi' bakılır bence.

Şimdiden hoşgeldiniz hocam

Hocam Chrome kullanıyorsan, satılıyor yine.

Chrome Google'nin ürünü. Chrome kullanmasak bile bir kısmı yine satılacak. Ama Chrome kullanmamak iyidir. Bende bir ara geçmiştim. Pratik geliyor güzel.
Mesela Linux'ta varsayılan yüklü gelen tarayıcı olan Firefox, ayarlarında bir seçeneği var sayılan olarak açık getiriyor. Çoğu kullanıcı da fark etmiyor. Verilerimiz Monzilla'ya gidiyor.
Ben Chrome'u yüklerken verilerimin Google'a gitmesi ile ilgili tiki kapattım. Ama hala gidiyor olabilir.

Librewolf yada Zen Tarayiciya göz atabilirsin.
İkisi firefox tabanlı ama daha güzel.

Yok ya benim temel değinmek istediğim nokta Windows'tan kurtulduk diyip Windows vari bir şey kullanıyorlar ya ondan .

Son düzenleme:
3 saat içinde Linux Mint'te 2 farklı oyun oynadım. 2'side sorunsuz çalışıyor. Çok nadiren ufak drop giriyor. Ama ben 1 defa en fazla yaşamışımdır. Şu an bugüne kadar Linux kullanmadığım için kendime kızıyorum. Keşke küçüklükten beri Linux öğrenip kullansaymışım. Yarın GTA 5 Steam üzerinden yüklenmiş olur onu da denerim.

GTA 5'i test ettim akıcı şekilde sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…