Hocam Ubuntu kullanmayın Ubuntu şu an düşüşte olan bir firma onun yerine Linux Mint Debian versiyonu ya da Zorin OS deneyebilirsiniz.
Zorin OS bence hiç kurmasın Linux Mint Debian daha iyi.
Hocam Ubuntu kullanmayın Ubuntu şu an düşüşte olan bir firma onun yerine Linux Mint Debian versiyonu ya da Zorin OS deneyebilirsiniz.
Zorin OS bence hiç kurmasın Linux Mint Debian daha iyi.
Debian yeni nesil NVIDIA ekran kartlarını desteklemiyor diye biliyorum.
Onun dedikleri arasından seçim yaptım ben Garuda Linux Gaming Edition bakabilirsiniz Ubuntu yerine.
Ubuntu kullanmanızı önermiyorum Linux Mint kullanın Windows’tan geçiş için birebir.Hocam Ubuntu kurulum sırasında NVIDIA sürücülerini kuruyor mu? Ya da en başta kurma seçeneği var mı? (not: Ubuntu hiç kurmadım)
@855250 @Mr. Jingles @normalbiradam456 hocam sanal makinede Ubuntu denedim. GNOME arayüzü pek hoşuma gitmedi. Hocam Fedora KDE sürümü nasıldır?
Değer.Merhaba. 6 aydır sürekli Linux ile ilgili videolar izliyorum. Elimde eski laptop var. Onun üzerinde de çok fazla Linux dağıtımı denedim. Linux hakkında temel bilgim var. Linux'a sıcak bakıyorum. Oynadığım oyunları da araştırdım. Hepsi çalışıyor. Ubuntu'ya geçmek istiyorum ama nedense geçmekte istemiyorum. Çok arada kaldım. Windows 11'den de sıkıldım. Sizce değer mi?
RAM: 16 GB
Ekran Kartım: RTX 4060 OC 8 GB
İşlemcim: AMD Ryzen 5 5500
Depolama: 1. 500 GB M2 SSD 2. 240 GB SATA SSD
KDE Windows'a yakındır. GNOME başta tuhaf hissettirir. Fedora'yı tavsiye etmem. Kubuntu'yu dene. Ubuntu'nun KDE arayüzlü versiyonu. Bildiğin Ubuntu. Tek fark Ubuntu'da GNOME, Kubuntu'da KDE var. Eminim ki Kubuntu'yu daha çok beğeneceksin.@855250 @Mr. Jingles @normalbiradam456 hocam sanal makinede Ubuntu denedim. GNOME arayüzü pek hoşuma gitmedi. Hocam Fedora KDE sürümü nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.