Valla ben D'ye kurdum, yazıcıyı gördü, ekran kartını gördü de etherneti algılamadı :S
Ama karar verdim geçecem ubuntuya. Harika bi yazılım. Hep sanal makinaya kurardım ama 7 ile yanyana kurunca daha güzel duruyor
Tamamen geçecem linux'a.
Valla ben d ye kurdum yazıcıyı gördü ekran kartını gördüde etherneti algılamadı :S
Ama karar verdim geçecem ubuntuya harika bi yazılım hep sanal makinaya kurardım ama 7 ile yanyana kurunca daha güzel duruyor
Tamamen geçecem linux'a
Ethernet LAN mı yoksa wireless mi.
LAN ise yapılandırman gerekir. Wireless ise aktif edip kablosuz ağları yapılandırmalısın.
Program kurulumu ve işletmesi konusunda da yardım istersen hazırım.
Linux farklı bir dünya. Ben yaklaşık bir senedir windows'un yanında(Wubi) kullanıyorum ve memnunum. Tamamen geçme konusunda şüphelerim var. Sonuçta bazı programları kullanmak gerekiyor ve windows'un tekeli söz konusu.
Bir arkadaşımın bilgisayarına kurmuştum adam müptelası oldu "yok böyle rahatlık" diyor. Sözün özü tek başına Ubuntu akar.
Linux farklı bir dünya. Ben yaklaşık bir senedir windows'un yanında(Wubi) kullanıyorum ve memnunum. Tamamen geçme konusunda şüphelerim var. Sonuçta bazı programları kullanmak gerekiyor ve windows'un tekeli söz konusu.
Bir arkadaşımın bilgisayarına kurmuştum adam müptelası oldu "yok böyle rahatlık" diyor. Sözün özü tek başına Ubuntu akar.
Ethernet LAN mı yoksa wireless mi.
LAN ise yapılandırman gerekir. Wireless ise aktif edip kablosuz ağları yapılandırmalısın.
Program kurulumu ve işletmesi konusunda da yardım istersen hazırım.
Benim testlerimde en stabil ve iyi çalışan sürüm, UBUNTU STUDYO 12:04 LTS sürümüdür.
Daha ciddi ve özellikle multimedia ile uğraşanlar için geliştirilmiştir.