Linux'a Geçmeye Kesin Karar Verdim..

Linux nasıl bir şey? Hiç kullanmadım. Windows kadar yaygın mı?

Yaygın değil Windows kadar ama Windows kadar da tasarım hatalarına sahip olmadığından eminim..

- - - Güncellendi - - -

Yamyam abim bende HDD çok. D diskine bir kurayım çift işletim sistemi bakalım aygıtların hangisini tanımayacak ? Geliyorum birazdan :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki yaygın değil fakat ücretsiz bir işletim sistemi ve bir süre kullandıktan sonra çok seviyorsun... Tekrar kurasım geldi diğer HDD'ye...

Valla ben D'ye kurdum, yazıcıyı gördü, ekran kartını gördü de etherneti algılamadı :S
Ama karar verdim geçecem ubuntuya. Harika bi yazılım. Hep sanal makinaya kurardım ama 7 ile yanyana kurunca daha güzel duruyor :D
Tamamen geçecem linux'a.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben d ye kurdum yazıcıyı gördü ekran kartını gördüde etherneti algılamadı :S
Ama karar verdim geçecem ubuntuya harika bi yazılım hep sanal makinaya kurardım ama 7 ile yanyana kurunca daha güzel duruyor :D
Tamamen geçecem linux'a
Ethernet LAN mı yoksa wireless mi.
LAN ise yapılandırman gerekir. Wireless ise aktif edip kablosuz ağları yapılandırmalısın.
Program kurulumu ve işletmesi konusunda da yardım istersen hazırım.

Linux farklı bir dünya. Ben yaklaşık bir senedir windows'un yanında(Wubi) kullanıyorum ve memnunum. Tamamen geçme konusunda şüphelerim var. Sonuçta bazı programları kullanmak gerekiyor ve windows'un tekeli söz konusu.

Bir arkadaşımın bilgisayarına kurmuştum adam müptelası oldu "yok böyle rahatlık" diyor. Sözün özü tek başına Ubuntu akar.

Linux farklı bir dünya. Ben yaklaşık bir senedir windows'un yanında(Wubi) kullanıyorum ve memnunum. Tamamen geçme konusunda şüphelerim var. Sonuçta bazı programları kullanmak gerekiyor ve windows'un tekeli söz konusu.

Bir arkadaşımın bilgisayarına kurmuştum adam müptelası oldu "yok böyle rahatlık" diyor. Sözün özü tek başına Ubuntu akar.
Akar hemde güvenli.

- - - Güncellendi - - -

Ethernet LAN mı yoksa wireless mi.
LAN ise yapılandırman gerekir. Wireless ise aktif edip kablosuz ağları yapılandırmalısın.
Program kurulumu ve işletmesi konusunda da yardım istersen hazırım.
Yamyam abim,yarın işim var yatmam lazım.
Yarın akşama halledelim meseleyi internet LAN bu arada.

Aşağıda senin arabanın UBUNTU STUDYO sürümündeki oyun halini görmektesin.

bmwek.png

Bak ta ecik gudur:D
bmwkp.png

- - - Güncellendi - - -

YAMYAM abi, herkes Ubuntu Ubuntu dedi yine kurasım geldi yeni HDD'ye. Sence ne kurayım?
Benim testlerimde en stabil ve iyi çalışan sürüm, UBUNTU STUDYO 12:04 LTS sürümüdür.
Daha ciddi ve özellikle multimedia ile uğraşanlar için geliştirilmiştir.

Yamyam abim son sürüm ubuntu indirdim vmwareeye kurdum hoşuma gitti onu formatlıcam :D

- - - Güncellendi - - -

Yamyam abim ordamıısn bak hele kurdum ubuntuyu ama bi terslik var bea 8 gb ram var bak kaç gb görünüyor :D

- - - Güncellendi - - -

Abim yazıcının sürücüyü hallettim :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı