Linux'a Köklü Geçiş

Elementary OS rezil bir Linux dağıtımı. Ubuntu MATE falan fıs kalır yanında. Manjaro kullan bence oyun oynayacaksan. LoL'ü çalıştırmayı maalesef bilmiyorum.

Sürücüyü bir kez kuruyorsunuz. Windows cihaz çok fazla olduğundan EXT4 olması avantajdan çok dezavantaj getiriyor. Performans konusunda çok bir şey yok. Eski sistemlerde biraz daha iyi performans sağlayabilir.

Türkçe bir dağıtım var mıdır? Benim de tek oynadığım LoL ve şu Windows 2004 sürümü çok sorunlu.
Ubuntu harici ile denemeni öneririm. CS:GO'da Mint veya Manjaro'da 120 FPS alıyorsam Ubuntu'da 40 FPS alıyorum, Ubuntu-Mint 20.04 bug dolu bu arada.

Türkçe bir dağıtım var mıdır? Benim de tek oynadığım LoL ve şu Windows 2004 sürümü çok sorunlu.
Neredeyse hepsinde Türkçe dil desteği mevcut. Dağıtımlar açık kaynak kodlu olduğundan başkaları çok rahatça kendi dillerini adapte edebiliyorlar.

Sürücüyü bir kez kuruyorsunuz.
Otomatik kuruluyor ilk kurulumda.

Windows cihaz çok fazla olduğundan EXT4 olması avantajdan çok dezavantaj getiriyor.
Alakası yok. ExFAT, FAT32 ve NTFS desteği var depolama konusunda.

Performans konusunda çok bir şey yok.
Var. Blender testlerine bakabilirsiniz en basitinden.

Eski sistemlerde biraz daha iyi performans sağlayabilir.
Bu zaten bir artı yön.

Ubuntu harici ile denemeni öneririm. CS:GO'da Mint veya Manjaro'da 120 FPS alıyorsam Ubuntu'da 40 FPS alıyorum, Ubuntu-Mint 20.04 bug dolu bu arada.
Okuduklarıma göre son Ubuntu sürümlerinde ciddi hatalar ve sorunlar olduğunu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…