Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Hocam en iyisi bunun gibiler ile daha fazla konuşmamak.

Hocam sonlara doğru güldürdünüz ve doğal olarak her bilgisayar da sorunsuz çalışmıyor. Ellerinize sağlık.
Sağolun, zaten sonuna kendi bilgisayarımda öyle olduğunu belirmek için bende kelimesini ekledim.

Artilari; Windows Fanboy disinda herkese hitap eden bir dagitim var. Hiz, guvenlik ve gizlilik on planda.

Eksileri; Eksisi bence yok ya. Uygulama az olmasi yada olmamasi gelistiricilerin ve GNU/Linux'u bir alternatif olarak goren kullanicilarin sorunu.

Daha önce "Kubuntu" denemiştim ama oyun sıkıntıları yüzünden "Windows 11'e" geri geçtim.

Chrome OS temasıda kurmuştum çok güzeldi.
Grapejuice ile kurulabiliyor, @Bsd Kaymak ile kurup oynamıştık hatta, bayağı güzeldi.
Mouse sorunları oluyor ama bende.

Ekranlari aynalamaniz gerekiyordu.
Arch (ilk Kernel panic yediğim dagitimdir kendisi)
Arch'da ciddi bir hata yapmadiginiz surece Kernel Panic yemeyeceginizi dusunuyorum.
Birisi bana sorunsuz bir şekilde Roblox kurmayı öğretirse Windows'da 1 saniye bile durmam.
Roblox'un GNU/Linux destegi yok, WINE'nin de duzgun calistiracaginin garantisini veremeyecegim. Belki bir sekilde calistirabilen vardir. Bu sorunun sebebi Roblox'un GNU/Linux destegi vermemesi, GNU/Linux'un Roblox'a destek vermemesi degil.

Hocam Wine da kullanılamıyor ama Roblox Studio kullanabiliyor.

Şu valorant da gelse Linux'a tadından yenmez de Riot şuan birilerin yalakaligini yapmakla meşgul. (Baş harfi. Windows.)

Daha önce "Kubuntu" denemiştim ama oyun sıkıntıları yüzünden "Windows 11'e" geri geçtim.

Chrome OS temasıda kurmuştum çok güzeldi.

Mouse sorunları oluyor ama bende.
Windows 11 cok agir yahu. Ayrica gizlilik pek de on planda degil. Microsoft sunuculari ile asiri icli disli sosyal uygulamalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…