Sağolun, zaten sonuna kendi bilgisayarımda öyle olduğunu belirmek için bende kelimesini ekledim.Hocam en iyisi bunun gibiler ile daha fazla konuşmamak.
Hocam sonlara doğru güldürdünüz ve doğal olarak her bilgisayar da sorunsuz çalışmıyor. Ellerinize sağlık.![]()
Birisi bana sorunsuz bir şekilde "Roblox" kurmayı öğretirse "Windows'ta" 1 saniye bile durmam.
Mouse sorunları oluyor ama bende.Grapejuice ile kurulabiliyor, @Bsd Kaymak ile kurup oynamıştık hatta, bayağı güzeldi.
Ekranlari aynalamaniz gerekiyordu.2.ekrana masaüstü arkaplanı geliyordu fakat görev çubuğu gelmiyordu. Mint forumlarına yazdım, Discord'da araştırdım üzerime bilmediğim tonla kodu kürekle atıp bunu terminale yaz dediler. Yazdım olmadı, yaklaşık 3 gün bunu araştırdım çözüm bulamadım. En son laptopumun ekranını yaptırdım. Laptop ekranı düzelince ikinci ekranı bıraktım ve ana ekranda sorunsuz bir şekilde masaüstü gelmiş. Sinir oldum.
Arch'da ciddi bir hata yapmadiginiz surece Kernel Panic yemeyeceginizi dusunuyorum.Arch (ilk Kernel panic yediğim dagitimdir kendisi)
Roblox'un GNU/Linux destegi yok, WINE'nin de duzgun calistiracaginin garantisini veremeyecegim. Belki bir sekilde calistirabilen vardir. Bu sorunun sebebi Roblox'un GNU/Linux destegi vermemesi, GNU/Linux'un Roblox'a destek vermemesi degil.Birisi bana sorunsuz bir şekilde Roblox kurmayı öğretirse Windows'da 1 saniye bile durmam.
Sorum başlıkta arkadaşlar.
Hocam Wine da kullanılamıyor ama Roblox Studio kullanabiliyor.Ekranlari aynalamaniz gerekiyordu.
Arch'da ciddi bir hata yapmadiginiz surece Kernel Panic yemeyeceginizi dusunuyorum.
Roblox'un GNU/Linux destegi yok, WINE'nin de duzgun calistiracaginin garantisini veremeyecegim. Belki bir sekilde calistirabilen vardir. Bu sorunun sebebi Roblox'un GNU/Linux destegi vermemesi, GNU/Linux'un Roblox'a destek vermemesi degil.
Windows 11 cok agir yahu. Ayrica gizlilik pek de on planda degil. Microsoft sunuculari ile asiri icli disli sosyal uygulamalar var.Daha önce "Kubuntu" denemiştim ama oyun sıkıntıları yüzünden "Windows 11'e" geri geçtim.
Chrome OS temasıda kurmuştum çok güzeldi.
Mouse sorunları oluyor ama bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.