ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 13 Aralık 2021 #11 Heiwa9 dedi: Haklı değiller. 14 yaşındayım ve bazen oyun oynuyorum bazen günlük işlerimi yapıyorum. Ona rağmen kullandığım dağıtım: Eki Görüntüle 1240652 Ve memnunum. Proton ile Steam oyunları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu oynayamazsın. Ve performans kayıpları yaşarsın. Son sürüm sürücüler anında linuxa entegre edilmez.
Heiwa9 dedi: Haklı değiller. 14 yaşındayım ve bazen oyun oynuyorum bazen günlük işlerimi yapıyorum. Ona rağmen kullandığım dağıtım: Eki Görüntüle 1240652 Ve memnunum. Proton ile Steam oyunları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu oynayamazsın. Ve performans kayıpları yaşarsın. Son sürüm sürücüler anında linuxa entegre edilmez.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 13 Aralık 2021 #12 Heiwa9 dedi: Proton ile Steam oyunları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum evet. Ama proton henüz çok stabil değil. En basit Among Us açılamıyor bir türlü. Yani daha çok yol katetmesi lazım.
Heiwa9 dedi: Proton ile Steam oyunları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum evet. Ama proton henüz çok stabil değil. En basit Among Us açılamıyor bir türlü. Yani daha çok yol katetmesi lazım.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #13 talhamucurlu dedi: Birçok şeyi Windows'un aksine manuel olarak terminal üzerinden kurmak, bir şeyleri bozma korkusu, oyun oynayamama, istediği programların olmaması, alışılmışın dışına çıkma. Bence insanlar bu sebeplerden ötürü pek yaklaşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayabiliyorsun ve terminal üzerinden program kurmak sarıyor ayrıca Debian tabanlı dağıtımlarda çok kullanmıyorsun terminal. ggbro dedi: Çoğu oyunu oynayamazsın. Ve performans kayıpları yaşarsın. Son sürüm sürücüler anında linuxa entegre edilmez. Genişletmek için tıkla... Performans kayıpları ? Boşta 300 MB RAM tüketme ve Steam'de proton ile neredeyse her oyunu oynayabilmek peki?
talhamucurlu dedi: Birçok şeyi Windows'un aksine manuel olarak terminal üzerinden kurmak, bir şeyleri bozma korkusu, oyun oynayamama, istediği programların olmaması, alışılmışın dışına çıkma. Bence insanlar bu sebeplerden ötürü pek yaklaşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayabiliyorsun ve terminal üzerinden program kurmak sarıyor ayrıca Debian tabanlı dağıtımlarda çok kullanmıyorsun terminal. ggbro dedi: Çoğu oyunu oynayamazsın. Ve performans kayıpları yaşarsın. Son sürüm sürücüler anında linuxa entegre edilmez. Genişletmek için tıkla... Performans kayıpları ? Boşta 300 MB RAM tüketme ve Steam'de proton ile neredeyse her oyunu oynayabilmek peki?
ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 13 Aralık 2021 #14 Heiwa9 dedi: Oyun oynayabiliyorsun ve terminal üzerinden program kurmak sarıyor ayrıca Debian tabanlı dağıtımlarda çok kullanmıyorsun terminal. Genişletmek için tıkla... 50 tane kod girip indirmek yerine tek tıkla exe ile indirmeyi tercih ederim.
Heiwa9 dedi: Oyun oynayabiliyorsun ve terminal üzerinden program kurmak sarıyor ayrıca Debian tabanlı dağıtımlarda çok kullanmıyorsun terminal. Genişletmek için tıkla... 50 tane kod girip indirmek yerine tek tıkla exe ile indirmeyi tercih ederim.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 13 Aralık 2021 #15 Bir de sürücü sorunu olduğu için çok sıcak yaklaşmıyor insanlar. Yoksa örneğin zayıf bilgisayarlar için Linux Mint dağıtımı oldukça iyi.
Bir de sürücü sorunu olduğu için çok sıcak yaklaşmıyor insanlar. Yoksa örneğin zayıf bilgisayarlar için Linux Mint dağıtımı oldukça iyi.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 13 Aralık 2021 #16 Burada gayet sevilmeye başladı yalnız.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #17 ggbro dedi: 50 tane kod girip indirmek yerine tek tıkla exe ile indirmeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... 50 tane ? Sudo pacman -s Discord (örnek) sadece bunu yazıyorsun ve program kuruluyor bu mu zor yani? Debian tabalı dağıtımlarda Windows gibi üstelik. EkmekArasiHDD dedi: Bir de sürücü sorunu olduğu için çok sıcak yaklaşmıyor insanlar. Yoksa örneğin zayıf bilgisayarlar için Linux Mint dağıtımı oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sürücü sorunu yaşamadım.
ggbro dedi: 50 tane kod girip indirmek yerine tek tıkla exe ile indirmeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... 50 tane ? Sudo pacman -s Discord (örnek) sadece bunu yazıyorsun ve program kuruluyor bu mu zor yani? Debian tabalı dağıtımlarda Windows gibi üstelik. EkmekArasiHDD dedi: Bir de sürücü sorunu olduğu için çok sıcak yaklaşmıyor insanlar. Yoksa örneğin zayıf bilgisayarlar için Linux Mint dağıtımı oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sürücü sorunu yaşamadım.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 13 Aralık 2021 #18 293674 dedi: Burada gayet sevilmeye başladı yalnız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir iki gün içerisinde sadece bir kaç konu ile patladı ve herkes deneme peşinde.
293674 dedi: Burada gayet sevilmeye başladı yalnız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir iki gün içerisinde sadece bir kaç konu ile patladı ve herkes deneme peşinde.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #19 gamecover dedi: Hocam bir iki gün içerisinde sadece birkaç konu ile patladı ve herkes deneme peşinde. Genişletmek için tıkla... Ve 2 yıldır Linux kullanıp tüm insanlara yardım eden alfa ben
gamecover dedi: Hocam bir iki gün içerisinde sadece birkaç konu ile patladı ve herkes deneme peşinde. Genişletmek için tıkla... Ve 2 yıldır Linux kullanıp tüm insanlara yardım eden alfa ben
J J0kerdede Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 13 Aralık 2021 #20 Heiwa9 dedi: Sorum başlıkta arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Kim uğraşacak komutla terminalle.