İşte yanıldığınız kısım burası zaten. Terminal daha pratik, tek satır komutla işletim sistemini, sürücüleri ve yazılımları aynı anda güncelleyebiliyorsunuz. Bunların hepsini Windows'ta yapmak için ne kadar uğraşman gerekecek acaba.
Hocam siz yaşamadınız diye biz de yaşamayacağız diye bir şey yok. Herkesin sistem konfigürasyonu çok farklı. Sizde olan şey bende yok mesela.
Yoksa beğeniyorum ben yani Linux dağıtımlarını.
İşte yanıldığınız kısım burası zaten. Terminal daha pratik, tek satır komutla işletim sistemini, sürücüleri ve yazılımları güncelleyebiliyorsunuz. Bunların hepsini Windows'ta yapmak için ne kadar uğraşman gerekecek acaba.
İşte yanıldığınız kısım burası zaten. Terminal daha pratik, tek satır komutla işletim sistemini, sürücüleri ve yazılımları aynjı anda güncelleyebiliyorsunuz. Bunların hepsini Windows'ta yapmak için ne kadar uğraşman gerekecek acaba.
Hocam siz yaşamadınız diye biz de yaşamayacağız diye bir şey yok. Herkesin sistem konfigürasyonu çok farklı. Sizde olan şey bende yok mesela.
Yoksa beğeniyorum ben yani Linux dağıtımlarını.
Aslında başlıkta ön yargılı derken cevabı söylemiş oluyorsunuz hocam. İnsanlar daha önce kullanmadıkları bu işletim sistemi hakkında korkuyor, bu terminali nasıl kullanacağım, Lutris ve Steam Proton'dan bir haber olup oyun oynanmıyor diyor; oluşan hataları çözmek için gram araştırma yapmaya üşeniyor insanlar. Ancak deneyip uğraşırsanız gerçekten Linux dağıtımlarından zevk alıyorsunuz. Yani özet geçmek gerekirse insanların üşengeçliği ve yersiz korkularından dolayı oluşan bir durum.
Geçen bir Windows laptopta Intel GPU sürücüsünü güncelleyeyim dedim, 10 dakika sürdü Intel'in kurulum aracının sürücüyü kurması. Şaka gibi, GNU/Linux'ta 30 saniye sürmezdi.