Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Debian tabanlı dağıtım kullandım. 6 ay peppermintos 3 ay Ubuntu 8 ay Linux Mint geri kalanında Arch tabanlı dağıtımları kullandım.
Böyle kullandıysan bile yeteri kadar deneyim elde edememissin. Çünkü 2 yıl Linux kullanıp arch kuramamak akıl karı değil.

Böyle kullandıysan bile yeteri kadar deneyim elde edememissin. Çünkü 2 yıl Linux kullanıp Arch kuramamak akıl karı değil.

Kanka ben küçükken Arch kullanmayı bilmiyordum ki sadece Debian tabanlıları kullandım. Linux ile de aşırı haşır neşir değildim kullandım sadece.

Yazdığım paragrafı cımbızlamışsın ama dostum. Paragrafın ana fikri şuydu: Ya bu işin üstadları da/profesyonel yazılımcılar da "zaten bu proje 30 yıllık, vahiyle direkt inmedi ve bunu 1 günde okuyamam, nasıl olsa açık kaynak olduğu için bu hali alması yıllar sürdüğü kodları denetlememe gerek yok" diye düşünüyorlarsaydı ana fikir. Minnesota olaylarını bilmiyordum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…