Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Arkadaşın elinde muhtemelen yoktur ama google aramasıyla birebir aynısını ve daha netini buldum.

@Alfa Prime Buraya terminal oluştur. Veya ingilizcesi nerede?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sistemim de mevcut değil. Ve Türkçe olarak kurduğum için. Orijinal ismi ne olarak geçiyor bilmiyorum.

Bilmediğin şeyde yorum yapma. Bilmediğini kabul ettin. Ne bu linux düşmanlığı?

Ne zaman kursam bir uyumluluk sorunu yaşadım. Windows'un eksileri olabilir ama beni hiç üzmedi. GNU/Linux sistemlerin daha kat etmesi gereken çok yolları var gibi.

Terminali kullanmak istememin nedeni Kali Toolarını merak etmemden kaynaklı. Bu Yüzden Terminal ekranına erişmem gerekiyordu.
E panelde ve whisker menüde mevcut. Sen daha terminali açamadan linuxa mı laf ediyorsun? Güleyim bari.
Ne zaman kursam bir uyumluluk sorunu yaşadım. Windows'un eksileri olabilir ama beni hiç üzmedi. GNU/Linux sistemlerin daha kat etmesi gereken çok yolları var gibi.
Ne uyumluluğu mesela. Söyleyin çözüm bulalım.

Hocam benim ön yargım Windows 10'a göre yavaş çalışması uygulamama kuramamam. Driver kurulu olduğu halde bir çok şeyde kasması ve kulaklıktaki çıt çıt sesleri. Güzel bir dağıtım önerin bende Linux dağıtımı kurmak istiyorum.

E panelde ve whisker menüde mevcut. Sen daha terminali açamadan linuxa mı laf ediyorsun? Güleyim bari.

Ne uyumluluğu mesela. Söyleyin çözüm bulalım.

Monitör mod ile Wi-Fi ağrılarını ping atmayı dene sonra geri Wi-Fi aygıtını kullanmayı dene. Devamında gel buraya.

Windows 10'dan yavaş tek dağıtım vardır ve o da garuda linuxtur. Her şeyiyle ve Snap ile bloat olan Ubuntu bile daha hızlıdır. Sorun çıktığında konu açıp beni etiketleyin yardımcı oluruz.
Monitör mod ile Wi-Fi ağrılarını ping atmayı dene sonra geri Wi-Fi aygıtını kullanmayı dene. Devamında gel buraya.
O linuxtan çok ağ üzerinde iş yapmak oluyor. Ve her adam kali linux kullanamaz. Terminali açmayı öğren öyle gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…