Alfa Prime
Kilopat
Buraya terminal oluştur?
Böyle bir yazı/mesaj hiçbir dağıtımda görmedim.
Kali-Linux
Tanıştırayım.
Buraya terminal oluştur?
Böyle bir yazı/mesaj hiçbir dağıtımda görmedim.
Resim bulanık. Daha net görüntü var mı elinizde?
Resim bulanık. Daha net görüntü var mı elinizde?
Sen kesinlikle yanlış bir anlaşılma sonucu terminalin ne olduğunu ve ne amaca hizmet ettiğini bilmiyorsun. Azıcık linux bilgin olsa bu mesajları yazmazsın. Ne yazdığının bile farkında değilsin.İşte bu sorunlara cevap bulamadığım için, artık kullanmıyorum. Ama iyi bir akıl hocası bulabilirsem. Tekrar deneme ve deneyimlemek isterim.
Başaramamak moralimi bozuyor da biraz.![]()
Sen kesinlikle yanlış bir anlaşılma sonucu terminalin ne olduğunu ve ne amaca hizmet ettiğini bilmiyorsun. Azıcık Linux bilgin olsa bu mesajları yazmazsın. Ne yazdığının bile farkında değilsin.
Bana her şeyi de ama bunu deme. ISO dosyası açmak için, CD'den ISO oluşturmak için bile ne olduğu belli olmayan programlar kurmak zorundasın Windows'ta.Windows hiçbir ek programa veya bilgiye ihtiyaç olmadan insanların ihtiyaçlarını görüyor
İşine gelmeyince çamura yatma.Peki kaptan sen ne biliyorsan kendine. Ben ne biliyorsam kendime. Sen sağ, ben selamet.
Linuxta tek yazılım işimizi görüyor oysaki. Ve virüs açısından bakarsak...Bana her şeyi de ama bunu deme. ISO dosyası açmak için, CD'den ISO oluşturmak için bile ne olduğu belli olmayan programlar kurmak zorundasın Windows'ta.
İşine gelmeyince çamura yatma.
Çamur attın demedim. Çamura yatma dedim.Ben hiçbir zaman çamur atmadım.
Öğrenmek istediğimi, öğrenilmesinin kolay olmadığını söyledim.
Az dikkatli okursan, asıl kimin kime çamur attığını idrak edeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.