Linux'da MB Warband Türkçe olmuyor

İşletim sistemi
Linux
Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Steam'den indirdiğim MB Warband'ı Türkçe açamıyorum. Oyunun Türkçe dil desteği var ancak şu ekran oyuna girince gelmiyor:

1773785210780.png

Proton/Wine değil, doğrudan yerel(native) Linux desteği ile oynuyorum. Oyunun dosyalarında da TR dil dosyası var ancak oyun Türkçe olmuyor. EN dosyasını silip, TR dosyasının ismini EN yaptım ancak bu sefer yarı İngilizce yarı Türkçe oldu. Hiçbir şekilde tam Türkçe olmuyor.
Oyunun dosyalarında iki adet Config dosyası var ama çalıştıramadım:

1773785584156.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümünü kurup Proton ile açmayı denebilirsin. Linux portları bazen sorunlu olabiliyor, Proton artık çok güçlü ve Warband eski bir oyun olduğu için sorunsuz çalışabilir.
Bir de hangi distro kullanıyorsun merakımdan

Steam'den indirdiğim MB Warband'ı Türkçe açamıyorum. Oyunun Türkçe dil desteği var ancak şu ekran oyuna girince gelmiyor:

Eki Görüntüle 2679263

Proton/Wine değil, doğrudan yerel(native) Linux desteği ile oynuyorum. Oyunun dosyalarında da TR dil dosyası var ancak oyun Türkçe olmuyor. EN dosyasını silip, TR dosyasının ismini EN yaptım ancak bu sefer yarı İngilizce yarı Türkçe oldu. Hiçbir şekilde tam Türkçe olmuyor.
Oyunun dosyalarında iki adet Config dosyası var ama çalıştıramadım:

Eki Görüntüle 2679266

Oyunun Linux sürümü düzgün çalışmıyor. Proton ile Windows sürümünü çalıştırın. Zaten Platinum olduğu için nativeden negatif anlamda bir farkı olmayacak deneyim olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı