Linux'da oyun oynamak Windows'tan nasıl kolay olabilir?

Ben hala linux'un sırf oyun oynamak için geçileceğini düşünmüyorum. Valve sayesinde oyun anlamında bayağı bir ilerlediğini düşünüyorum ama şu ana bakılırsa windows hala oyun konusunda daha iyi. Oyun dışında windows'tan bir çok yönden daha iyi. Linux kullanalı bayağı oldu ama yanlış hatırlamıyorsam input lag olarak windows'a oranla çok daha iyiydi.

Ben hala linux'un sırf oyun oynamak için geçileceğini düşünmüyorum. Valve sayesinde oyun anlamında bayağı bir ilerlediğini düşünüyorum ama şu ana bakılırsa windows hala oyun konusunda daha iyi. Oyun dışında windows'tan bir çok yönden daha iyi. Linux kullanalı bayağı oldu ama yanlış hatırlamıyorsam input lag olarak windows'a oranla çok daha iyiydi.
Oyun ve yazilim destegi haric her konuda Windows'dan daha iyi Linux.

Windows oyunları oynamak Linux'ta işkence.

Hepsi için değil çalışan oyunlar Windows ile aynı derecede. Kendi oynadığım oyunlar için konuşayım zorluk yaşamıyorum.
Zaten Linux ile sorunlu olan oyunları ise göz ardı ediyorum. Büyük çoğunluğu Online oyunlar.

Mesela Control'u Epic Games ile bitirmiştim.
Frame Gen teknolojisi için ise FSR to DLSS modları ile ise uğraşmadım. Uğraştığım sefer ise insanlar ne boş işler ile uğraşıyor deyip vaz geçmiştim. Windows olsun yine uğraşmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı