Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 28 Ekim 2022 #1 Linux'dan Windows 10'a nasıl geçilir? Bugün pop_os! A geçtim açıkçası pek memun olmadım o yüzden geri Windows 10 dönmek istiyorum ama BIOS'tan boota girdiğimde her seferinde Pop!_OS açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Linux'dan Windows 10'a nasıl geçilir? Bugün pop_os! A geçtim açıkçası pek memun olmadım o yüzden geri Windows 10 dönmek istiyorum ama BIOS'tan boota girdiğimde her seferinde Pop!_OS açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Sgm33 28 Ekim 2022 Zerons dedi: Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum.
Zerons dedi: Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz.
KS KS Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 28 Ekim 2022 #3 Zerons dedi: Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum. Son düzenleme: 29 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Zerons dedi: Dualboot kurmadınız anladığım kadarıyla, flash belleğe Ventoy kurup Windows 10 ISO'sunu flasha atarak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Sgm33 dedi: Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam görmemiştim kusura bakmayın, kendiniz kurmuşsunuz zaten. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: Ventoy ile kurdum kurulum ekranına kadar geldim ama NTFS32 olarak biçimlendirmemi istedi bunu Ventoy ile nasıl yapabilirim? (GPT kurulum yaptım) Sorunu kendim çözdüm WoeUSB ile NTFS biçimlendirerek kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam görmemiştim kusura bakmayın, kendiniz kurmuşsunuz zaten.