Linux'e geçilmeli mi?

@Linux Oyunda Ne konu dışına çıktım ne de ön yargılı konuştum, saçma sapan tartışma çıkarmaya çalışma. Sadece kendi fikrimi söyledim hem bende biliyorum Linux'un çok stabil ve kaliteli bir işletim sistemi olduğunu, sadece kullanış olarak bi' örnek verdim bu kadar. Zaten çok yakın bir zamanda dual boot ile Linux kuracağım.

Şık ve hafif bende içmeden sarhoş olabiliyorum bazen kusra bakmayın .
KDE Plasma kullanan, Kubuntu veya KDE Neon dağıtımlarını kullanabilirsiniz. Bu dağıtımları MacOS'e benzetme veya tamamıyla özgür bir şekilde özelleştirme imkanınız var. Ayrıca hafiftir.

Önyargılı yaklaşmadan kullanın ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var öyle çok karışık bir şey değil 1 haftada alışıyosunuz arkadaşımın evinde kaldığımda Linux işletim sistemi vardı bilgisayarında hiç demedim la bu nedur diye

Kubuntu kullanabilirsiniz.
Arch tabanlı dağıtımlar için de Manjaro KDE Plasma öneriyorlar ama hiç deneyimlemedim, bilmiyorum.

"Pek bir albenisi yok bence, tasarımına kanmayın." sözüne karşı Linux seven birinin bu tepkiyi vermesi normal bence.

Eğer Rasberry sistem kurarsam kesinlikle Linux kuracağm. Bu yazılanlardan sonra. Bence alışırsanız güzel olur.

OS X gerçekten render için harika kankam. Baya inceledim. Bak belki parasını hak etmez ama bu onu kullanışsız yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…