Arkadaşlar rica ederim sizden kavga etmeyin edecekseniniz benim konumda etmeyin ben buraya sizin dalaşmanızı okumaya değil soruma yanıt aramaya geldim, anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar rica ederim sizden kavga etmeyin edecekseniniz benim konumda etmeyin ben buraya sizin dalaşmanızı okumaya değil soruma yanıt aramaya geldim, anlayışınız için teşekkürler.
Kubuntu kullanayım o zaman USB Live nasıl yapacağız?
Detaylı rehber linki atabilecek ya da uzun uzun açıklayarak, bir arkadaşınızı daha Linux'e kazandırabilirsiniz.
Kubuntu kullanayım o zaman USB Live nasıl yapacağız?
Detaylı rehber linki atabilecek ya da uzun uzun açıklayarak, bir arkadaşınızı daha Linux'e kazandırabilirsiniz.
Merhaba, çeşitli GNU/Linux dağıtımlarının kurulum rehberlerini bir araya toplamak için böyle bir konu açıyorum. Öncelikle bu forumdaki rehberleri ekleyeceğiz. Eğer bu forumda rehber bulunmuyorsa, dağıtımın kendi forumundaki rehberleri...
Eskiden olsa Windows'tan GNU/Linux'a geçmek biraz zor olurdu bugünkü kadar görsel kullanım kolaylığı yoktu işler daha çok kod yazılarak hallediliyordu. Şimdi Windows'ta olduğu gibi her işlemi görsel olarak yapabiliyorsunuz. Windows'tan geçip yeni başlayacaklar için Debian, Ubuntu tabanlı dağıtımların KDE sürümü öneriliyor. Takıldığınız yerlerde zaten dağıtımın kendi forumundan da destek alabiliyorsunuz veya Technopat sosyalde yardımcı olabilecek çok kişi vardır.
Eskiden olsa Windows'tan GNU/Linux'a geçmek biraz zor olurdu bugünkü kadar görsel kullanım kolaylığı yoktu işler daha çok kod yazılarak hallediliyordu.
Eskiden olsa GNU/Linux'a geçmemek için bir sürü sebep vardı. GNU/Linux topluluktan destek alarak geliştirildiği için zamanla mükemmel bir çekirdek ve işletim sistemi haline geldi. Gelecekte kernel 5.8 güncellemesi ve Wayland'in standartlaştırılması ile GNU/Linux piyasadaki en iyi işletim sistemi olacak.