Linux'e nasıl alışılır?

Çok yeniyim KDE Neon deniyorum sizce Ubuntu'ya mı geçmeliyim.
Plasma arayüzünü kullanıyorsunuz modern ve sürekli özellik eklenen bir arayüz. Gayet iyi.
Doğrudan Ubuntu kurarsan Gnome ile gelir, kısayolları ve pratikliği açısından şuan benim için yerini doldurması zor bir arayüz.

Ubuntu'yu basit ve düzgünlüğünü koruyan bir dağıtım olmasından dolayı öneririm. Dağıtım değiştirecek olsam yerine koyacağım dağıtım Ubuntu olurdu.

Plasma arayüzünü kullanıyorsunuz modern ve sürekli özellik eklenen bir arayüz. Gayet iyi.
Doğrudan Ubuntu kurarsan GNOME ile gelir, kısayolları ve pratikliği açısından şu an benim için yerini doldurması zor bir arayüz.

Ubuntu'yu basit ve düzgünlüğünü koruyan bir dağıtım olmasından dolayı öneririm. Dağıtım değiştirecek olsam yerine koyacağım dağıtım Ubuntu olurdu.

Fedora denediğimde GNOME'a alışamamştım ama ayrıca sürekli distro hoping yapmaktan sıkıldım minimum 2 3 ay neon kullandıktan sonra değişirim anca ama indirmeye başladım USB'ye atarım yine de boyutu çok fazlaymış 6 GB.

Fedora denediğimde GNOME'a alışamamştım ama ayrıca sürekli distro hoping yapmaktan sıkıldım minimum 2 3 ay neon kullandıktan sonra değişirim anca ama indirmeye başladım USB'ye atarım yine de boyutu çok fazlaymış 6 GB.
Ubuntu Gnome'u doğrudan F*dora gibi boş vermiyor. Kendi Ubuntu-desktop adındaki kişiselleştirmelerini veriyorlar.
Yaru teması ile gelir ayrıca sistem tepsisi ve pencere yönetiminde ufak değişiklikler yapar. Saf Gnome deneyiminin aksine değişikliklik yapılmadan kullanılabilir duruma gelir.
Muhtemelen senin için yeterli değişiklikler olmayacaktır ama bilmek kötü olmaz.

Oyunlar için sıkıntı çıkarmayan tek işletim sistemi bazzite oldu benim için. Yeri geldiğinde Windows'tan bile daha iyi performans verdi. Dual boot isterseniz yapımcılar videosunu çekmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı