Linux’ta 12. Nesil Performansı Artıyor: Thread Director Desteği

Kişisel bilgisayarlarında çoğu kişi Windows kullanacaktır bir 5 yıl en azından (Türkiye için konuşuyorum yabancılar hakkında fikrim yok). Türkiye'de insanlar Linux'u Ubuntu, Pardus'tan ibaret sanarken benim arkadaşlarım Linux'u uygulama sandıktan sonra biraz zor evlerde kullanılması. Ama kurumsal olarak çok ilerleyecek.
Ha bu arada Türkiye'de işletim sistemleri temsili:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca 1. örnekteki şu saniyeye bakarsanız Windows üzerinde çalışan bir uygulama olduğunu çok kolay anlarsınız:

Hayır, Türk geliştiricilerin yaptığı projeler de mevcut fakat adını sanını duymuş olmuyoruz genellikle.

Öte yandan Elera OS;
1641046732919.png

Öte yandan, Linux'u, hatta genel olarak konuşursak özgür yazılımı yaymak bizim elimizde. Türkiye Linux gruplarında ve sosyal mecralarında kavgalar olması, daha az popüler olan yerlere taşınmaları gibi sebepler Linux'un yayılmasını önlüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı