Merhaba çıldırmak üzereyim, bilgisayarın ekranı bazen gidip geliyor ve böyle oluyor. Ve hiçbir yere gidemiyorum 10 dakika da bir olduğundan çıldıracağım. Bunun sebebi nedir? Büyük ihtimal AMD sürücüsü kurulu değil. (otomstik kurulu diyen eyy, arkadaş! Kurulu olsa bu hata ile neden karşılaşayayım?) öyle ise bu durum nasıl AMD sürücüsünü kurabilirim? Ve ekran kartımın hangi marka olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Lubuntu veya LXDE/LXQT masaüstü kullanan bir dağıtım ile ikincil ekran keyfi yaşayamazsınız.
KDE, Gnome, Cinnamon veya MATE kaldıracak sisteminiz varsa bu masaüstlerinden birini kurun.
Linux Mint Cinnamon iyidir mesela.
Görsellik olarak resim de ki çizgiler var hala. Ve ikinci çözünürlük seçeneklerin de 4 seçenek var. Ve hepsini denedim ama tam olarak istediğim çözünürlüğe ulaşamadım. İsterseniz ekran fotosunu da atabilirim. Birinci ekran kısmın da ki şeyler de fayda etmedi. Tabi belki doğru ayarı vardır ama bir sürü ayar deneyecek vaktim yok.
Görsellik olarak resim de ki çizgiler var hala. Ve ikinci çözünürlük seçeneklerin de 4 seçenek var. Ve hepsini denedim ama tam olarak istediğim çözünürlüğe ulaşamadım. İsterseniz ekran fotosunu da atabilirim. Birinci ekran kısmın da ki şeyler de fayda etmedi. Tabi belki doğru ayarı vardır ama bir sürü ayar deneyecek vaktim yok.