M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 16 Mayıs 2024 #1 Merhaba Linux, Debian, Ubuntu vs... İşletim sistemlerinde C# .Net Framework ile yazılmış form ve consol programalrını nasıl çalıştırabiliriz? Wine ve Mono'yu denedim fakat çalışmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
Merhaba Linux, Debian, Ubuntu vs... İşletim sistemlerinde C# .Net Framework ile yazılmış form ve consol programalrını nasıl çalıştırabiliriz? Wine ve Mono'yu denedim fakat çalışmadı.
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #2 .NET — Fedora Developer Portal Fedora Developer Portal provides information for developers running Fedora on their workstation or virtual machines. developer.fedoraproject.org runtime kurulu mu
.NET — Fedora Developer Portal Fedora Developer Portal provides information for developers running Fedora on their workstation or virtual machines. developer.fedoraproject.org runtime kurulu mu
M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 17 Mayıs 2024 #3 724141 dedi: .NET — Fedora Developer Portal Fedora Developer Portal provides information for developers running Fedora on their workstation or virtual machines. developer.fedoraproject.org Runtime kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Runtime nedir?
724141 dedi: .NET — Fedora Developer Portal Fedora Developer Portal provides information for developers running Fedora on their workstation or virtual machines. developer.fedoraproject.org Runtime kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Runtime nedir?
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #4 Açıp bakmamışsın bile... Hazırlop anlayışı ile işin zor senin İnşallah çözersin. Install the .NET 7 SDK: $ sudo dnf install dotnet-SDK-7.0 Install the ASP.NET Core 7 runtime: $ sudo dnf install aspnetcore-runtime-7.0 Install the .NET 7 runtime: $ sudo dnf install dotnet-runtime-7.0
Açıp bakmamışsın bile... Hazırlop anlayışı ile işin zor senin İnşallah çözersin. Install the .NET 7 SDK: $ sudo dnf install dotnet-SDK-7.0 Install the ASP.NET Core 7 runtime: $ sudo dnf install aspnetcore-runtime-7.0 Install the .NET 7 runtime: $ sudo dnf install dotnet-runtime-7.0
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 18 Mayıs 2024 #5 Wine'a bu gereklilikleri kurmanız gerekli. Winetricks kullanabilirsiniz.
M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 19 Mayıs 2024 #6 724141 dedi: Açıp bakmamışsın bile... Hazırlop anlayışı ile işin zor senin İnşallah çözersin. Install the .NET 7 SDK: $ sudo dnf install dotnet-SDK-7.0 Install the ASP.NET Core 7 runtime: $ sudo dnf install aspnetcore-runtime-7.0 Install the .NET 7 runtime: $ sudo dnf install dotnet-runtime-7.0 Genişletmek için tıkla... Wheeler Man dedi: Wine'a bu gereklilikleri kurmanız gerekli. Winetricks kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama aşağıdaki hatayı alıyorum. C# Form programımı .Net Framework 4.8 ile derledim ve içeridinde bir sürü kütüphane kullandım. ┌──(root㉿kali)-[~/…/bin/Debug] └─# wine program.exe wine: could not load kernel32.dll, status c0000135
724141 dedi: Açıp bakmamışsın bile... Hazırlop anlayışı ile işin zor senin İnşallah çözersin. Install the .NET 7 SDK: $ sudo dnf install dotnet-SDK-7.0 Install the ASP.NET Core 7 runtime: $ sudo dnf install aspnetcore-runtime-7.0 Install the .NET 7 runtime: $ sudo dnf install dotnet-runtime-7.0 Genişletmek için tıkla... Wheeler Man dedi: Wine'a bu gereklilikleri kurmanız gerekli. Winetricks kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama aşağıdaki hatayı alıyorum. C# Form programımı .Net Framework 4.8 ile derledim ve içeridinde bir sürü kütüphane kullandım. ┌──(root㉿kali)-[~/…/bin/Debug] └─# wine program.exe wine: could not load kernel32.dll, status c0000135
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 19 Mayıs 2024 #7 Uygulamayı Bottles ile çalıştırın hocam. Net Framework 4.8'i de kurun Bottles 'ın kullandığı Wine prefix için. Ayrıca ProtonUp-QT ile Bottles'a Proton-GE yükleyip onunla da açabilirsiniz. Onda bu paketlerin yüklü gelmesi lazım.
Uygulamayı Bottles ile çalıştırın hocam. Net Framework 4.8'i de kurun Bottles 'ın kullandığı Wine prefix için. Ayrıca ProtonUp-QT ile Bottles'a Proton-GE yükleyip onunla da açabilirsiniz. Onda bu paketlerin yüklü gelmesi lazım.
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 23 Mayıs 2024 #8 Linux daÄıtımlarına .NET yükleme - .NET .NET'in Linux'ta nasıl kullanılabilir olduÄu hakkında bilgi edinin. .NET bir paket yöneticisi, snap paketi veya el ile yüklenebilir. learn.microsoft.com Net 4,8 çoğu dağıtımda tarihi eser olmuş .Net 6 ve 8 linux kanadında standart hale gelmiş Son düzenleme: 23 Mayıs 2024
Linux daÄıtımlarına .NET yükleme - .NET .NET'in Linux'ta nasıl kullanılabilir olduÄu hakkında bilgi edinin. .NET bir paket yöneticisi, snap paketi veya el ile yüklenebilir. learn.microsoft.com Net 4,8 çoğu dağıtımda tarihi eser olmuş .Net 6 ve 8 linux kanadında standart hale gelmiş