Çözüldü Linux'ta CS:GO oynamak ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gülhane Gazozu

Hectopat
Merhaba. Ben Linux üzerinden uzun zamandır Valve ve Steam oyunlarını oynuyorum ama ve lakin Linux'tan Valve oyunu oynamak ban yedirtir mi? Diye bir tereddüt var içimde sizce yedirtir mi? (Steam Deck ve Steam'in kendi işletim sistemi Linux tabanlı olduğu için böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum galiba VAC sistemi Linux'tada çalışıyor ama hep içimde sorgulayan soru işaretleri bıraktığı için size sormak istedim şimdiden teşekkürler.)

External hileler de var yalnız .
Alakası yok, AHK için ESP'de var, bhop scripti de var. Ban yeme riski mevcut.
External hileler var. AHK'da ESP olduğunu bilmiyordum.

AHK genellikle bhop, otomatik spray (norecoil gibi bir şey ama sanki elinizle yapıyorsunuz gibi) şeyler için kullanılıyor.
Dostum ben hile açmayacağım sadece Linux'ta CS:GO oynarsam ban yer miyim? Diye sordum. Ayrıca AHK diğer dış desteklere giriyor yani ban yedirtiyor.
AHK'nın da bir fail ihtimali olduğu için yedireceğini sanmıyorum overwatch'a düşmediğiniz sürece. Ona bakılırsa tec9'un 32 mermili olduğu dönemde millet autoclicker basıp ak47 gibi mermi atabiliyordu.

CS:GO içinde olmayan oyunda size avantaj sağlayan diğer tüm dış destekler yasaklıdır.

CS:GO içinde olmayan oyunda size avantaj sağlayan diğer tüm dış destekler yasaklıdır.
Eğer CS:GO'nun içine müdahale eden bir script kullanıyorsanız ban yeme ihtimaliniz var ancak bhop scriptlerinden ban yiyeni görmedim.

Ban yerseniz de OW ban yersiniz VAC yemezsiniz. VAC tarafından görülen bir yazılım değil çünkü. Günlük kullanımda da kullanılıyor o program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…