Linux'ta hangi oyunlar oynanabilir?

Bilmeden konuşmak ülkemizin en büyük sıkıntısı 1.si input lag çok daha az şahit olarak söylüyorum 2.si sadece 3 oyuından örnek vererek kendini düşürme git bak Linux vs Windows'a birçok oyunda Linux çok daha fazla FPS alıyor git forumlara bak 3. sü klasör falan oluşturmuyorsun protonla istediğin Steam oyununa giriyorsun disk misk de ayrı olarak tüketilmiyor bir insan bu kadar mı bilmeden Windows famboyu olur.
Kullandığınız dilden ve karşınızdaki doğru dürüst cevaplar vermesine rağmen sürekli “bir şey bilmiyorsun” damgası vurmaya çalışmanızdan kimin fanboy olduğu açıkça belli oluyor. Buna rağmen karşınızdakine utanmadan fanboy deme çabanız ve gayretiniz ironik ve komik bir görüntü.

Kullandığınız dilden ve karşınızdaki doğru dürüst cevaplar vermesine rağmen sürekli “bir şey bilmiyorsun” damgası vurmaya çalışmanızdan kimin fanboy olduğu açıkça belli oluyor. Buna rağmen karşınızdakine utanmadan fanboy deme çabanız ve gayretiniz ironik ve komik bir görüntü.

Ben famboy falan değilim düzgünce bir şey söyledim bana reddiye yaptı bilmeden konuştuğu açık belliydi bende bilmeden konuşma sorunu var ülkede dedim sonra cevap olarak sanki çok eminmiş gibi bir daha yanlış bilgisini savundu ben de öyle cevap verdim kırdıysam kusura bakmasın arkadaş

Vallahi hocam ben FPS kaybı ve input lag yaşadım. Bir sürü insanda yaşamış. Ayrıca oyun oynamakta zor iş yani.

O yüzden Windows hala en iyisi oyunda. Şimdi Bench'de izledim, yeni videolar. Yanılıyorumdur diye düşündüm ama yok öyle bir şey.

Güncel kernel da iyidir ama kernel yazmak kolay iş değil ve bunları hemen yazıp direkt dağıtmak da başka bir boyut. Bir şey diyemem tabii. Çok başka büyük konular.

Hocam siz hangi boyut Linux kullanıyorsunuz? Ben FPS artışı yaşadım üstüne gecikmem de azaldı bir tane giremiyorum ya dediğim oyun olmadı çok rahat geziniyorum oyun dışına hiç bakmayalım mahremiyet güvenlik hız konusunda zaten Linux çok ileride oyun konusunda sen daha iyi b ulabilirsin ama FPS ve input lag çok sorun falan yok yani öyle bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı