Linux'ta LoL oynanamaz hale gelecek!

Çok iyi düşünüyorsun, Microsoft productları kullanmaya devam et sen. Zaten kullanmıyorsan, ilgilenmiyorsan cevap yazman yanlış. Özel Windows konuları var, değerli vaktini orda harcamanı öneririm sevgili Microsoftcu.

GNU/Linux kategorisinde 10 tane mesajı var, Linux nedir ne değildir hiçbir haberi yok adam gelmiş buraya konuşuyor. Sen kendi konuna git, instagram'dan gördüğün fake darkımsı memeleri başka konulara harca. Baya komiksin.
Ben 13 yaşımdan beri yazılımla uğraşıyorum bana Linux anlatma bir zahmet. Bir oyuncu olarak Linux yerine Windows tercih edilmesini düşünüyorum, tamamen benim fikrim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 13 yaşımdan beri yazılımla uğraşıyorum bana Linux anlatma bir zahmet. Bir oyuncu olarak Linux yerine Windows tercih edilmesini düşünüyorum, tamamen benim fikrim.

Windows'ta yazılım yapılmaz diye bir kural mı var? Linux deyince aklına "kod"mu geliyor?

#2 numaralı mesajdaki şaka yerinde olmuş bence. En başta sistem sağlığım için hayatta kurmam çinlilerin canı sıkılınca ne yapacağı olmaz.
İllaki da ben oynayacağım diyen birisi iseniz de anlatayım sanırım başka bir oyunda da kernel tabanlı bir hile korumasına sahipti ve bu oyunu Linux'ta çalıştırmayı başarmışlardı yani oturduğunuz koltuğu ve yağlı klavyenizi biraz daha faydalı bir iş için kullanıp hile korumasının Linux'ta kullanılabilir hale gelmesine destek çıkarak hem bir gidim kendinizi geliştirip monoton hayatınıza geri dönebilirsiniz.

Daha çok kostüm çıkarmak varken neden Vanguard ile uğrasınlar...

Riot içinden kimse çıkıp bu yüzden yaptık demediği sürece bilemeyiz. Zaten Vanguard gelmeden önce de bırakmıştım şimdi Vanguard var iken ise para verseler yine cihazıma kurmam.

Linux'ta LoL denemek isterdim. (emin değilim, kriz geçirebilirim)

Çalıştığı zamanlar Vulkan destekli cihazlar Windows ile aynı Performans'ta oyunu oynayabiliyordu. Bir ihtimal daha iyi performans alanar bile olabilir.
Vulkan desteği olmayan bir gpu sahipleri ise ciddi performans kaybı ile yine oynayabiliyordu.
Ama Client gerçekten kötüydü. Ama sanırım Client hiçbir tarafta sevilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı