Linux'ta olmazsa olmaz programlarınız neler?

merhaba, olmazsa olmaz programlarınızdan bahsedip, ne işe yaradığından bahsedebilir misiniz? Belki kullandığınız programa ihtiyacı olanlar çıkabilir.

Ventoy, eğer bir distro hopper iseniz kesinlikle en önemli aracınız olacaktır. USB belleğinize sadece .ISO uzantılı dosyaları atarak boot edebilirsiniz.

Konu GNU/Linux için açılmış ama herkes Windows için konuşuyor

Flameshot çok güzel bir screenshot uygulaması, hem GNU/Linux hem Windows hem de macOS tabanlı sistemler için Lighshot alternatifi ve LightShot'tan daha iyi.

Mesela veri gönderme yok, gizliliğe önem veriyor ayrıca açık kaynaklı.

Onun dışında Steam, Discord ve VLC Media Player diye düşünüyorum. Gerekirse GIMP.

Windows Kullanıyorum.
Discord, WinRAR, McAfee, Comodo Firewall, VMware Workstation/VirtualBox, Razer Cortex, ProtonVPN, Tor Browser, Opera GX, sunum hazırlarken PowerPoint, Logitech G Hub, kayıt yaparken OBS Studio...
Merhaba, konu GNU/Linux üzerine

Fish terminal kullanıyorum kesinlikle terminal işlerini kolaylaştırıyor. Flatpak yükleyebilirsin çok güzel bir paket yöneticisi. Bunun yanında kate text editor GIMP Gparted gibi araçlar işini çok görecektir.

Spotify olmazsa ölürüm ve Chrome arama yapıyorum.

Merhaba, Spotify teknik açıdan web uygulaması değil miydi? Masaüstü sürümünün webden bir farkı var mı?

Merhaba, aslında dediğin uygulamaların çoğu Wine ile çalıştırılıyor fakat konu biraz daha native programlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…