Linux'ta program kurma

Teşekkürler hocam üşenip bırakmamışsınız iyi forumlar dilerim .

Aslında programın kısayolunu oluşturabiliyorsun. Arama yerine yazınca program çıkıyor, Mate ortamını pek kullanmadığım için bilmiyorum.
Anladım hocam hemen kurcalar bakarım. Hocam kusura bakmayın sorularım bitmiyor ama şimdi ben Terminale sudo apt install Zoom yazdım. Unable to locate package uyarısı veriyor yüklemiyor. Ne yapmalıyım? Şu program yüklemeyi bir çözsem.

Zoom yok hocam depoda. Onu .deb şeklinde indirebilirsiniz. Sonra burada bahsedilen yöntemleri kullanarak yüklersiniz.

Zoom'un sitesinden .deb uzantılı dosyayı indir. Daha sonra o dosyayı çift tıklayarak aç ve kur.

Zoom yok hocam depoda. Onu .deb şeklinde indirebilirsiniz. Sonra burada bahsedilen yöntemleri kullanarak yüklersiniz.
Gdeb Paket yükleyici tamamdır . Bu arada gerçeği konuşursak bu işletim sistemi çok güzel. Ah bir de öğrensem şunları.. Yarın videolar izleyeceğim. Bu arada RAM tüketimi ve işlemci tüketimi o kadar güzel ki Windows çok kötüymüş. Oyuncular için Wİndows ama İş gibi şeylerde Linux'u tercih ederim. Linux'un birden fazla dağıtımı var ve evet hepsi farklı. Ancak platform olarak ele alırsak gerçekten güzelmiş. Evdeki diğer bilgisayara da kesinlikle kuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…