Çözüldü Linux'ta Riot Games oyunlarını oynamak için bir yöntem var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Windows'un dayatmalarından artık bezmiş durumdayım. Riot Games oyunlarını herhangi bir Linux dağıtımında oynayabilir miyim? Daha önceden sunucularımda falan CentOS ve Ubuntu kullanmıştım.

Çözüm
Vanguard yüzünden oynanmaz LoL ve Valorant.

Eskiden sanal makinede oynanıyordu ama artık oradan da oynanmıyor.
Windows'un dayatmalarından artık bezmiş durumdayım. Riot Games oyunlarını herhangi bir Linux dağıtımında oynayabilir miyim? Daha önceden sunucularımda falan CentOS ve Ubuntu kullanmıştım.
Açılmıyor galiba Vanguard'dan dolayı.

Vanguard geldikten sonra LoL'de gitti.

Hocam aslında bunu bir yıl öncesine kadar sanal makine ile oynayabiliyorduk ancak Riot bunu da engellemiş. Artık sanal makine ile Valorant ve Lol oynanmıyor.
Ben artık şu Vanguard saçmalığının Riot Games tarafından bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Steam disi her turlu Anticheat iceren oyun acilmiyor.
Lol,Gta Online,Valorant vb oyunlari acamazsiniz.

Windows'a katlanacağız o zaman mecburen

Steam disi her turlu Anticheat iceren oyun acilmiyor.
LoL, GTA Online, Valorant vb oyunlari acamazsiniz.

Riot'un bunu bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Çünkü Valorant Epic Games'te yer alıyor ama Steam'de yok. Ya Valve ile aralarında bir problem olduğu için SteamOS/Linux'a destek vermiyor ya da cidden Linux'a düşmanlar.

Windows'a katlanacağız o zaman mecburen

Tek çare dualboot gibi duruyor.

Hocam bence Riot Vanguard ile alakalı Vanguard her saniye SS aldığı ve sistemde en yüksek yetkiye sahip yani bizim bilmediğimiz şeyler de yapıyor olabilir.

Riot sahibi Tencent ve Tencent Çinli bir şirket bu veri konusunda geçmişi temiz değil muhtemelen Linux bir şeyi engelliyor.

Kendim rekabetçi oyun sevmem ancak Vanguard beni ayrı soğutuyor.
Linux için alternatif CS2 bakabilirsiniz.
Overwatch da çalışıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…