Linux'ta Roblox nasıl oynanır?

Eskiden Wine ile oynanıyordu ama anti cheat sıkıntı çıkarıyor, başka bir yolu var mı?
Son AntiCheat Güncelemesi Sonrası Linuxta Oynanamıyor, Ama WayDroid Kurarsan (Yani Android Emulatör Gibi Bir Şey) Biraz Laglı Olsada Oynayabilirsin

Eskiden Wine ile oynanıyordu ama anti cheat sıkıntı çıkarıyor, başka bir yolu var mı?
Roblox'un dev forumu var. Ordan sorabilirsin aslında. Bu atacağım linkte de konuyla ilgili bilgiler var.

Hocam bence windows 8.1 kurup oynayın çünkü Linux çok karmaşık bir işletim sistemi ve onda neredeyse her oyunu başka bir uygulama ile oynuyorsunuz eğer güncellik takıntınız ve güvenlik takıntınız yok ise windows 8.1 kurup oynamanızı tavsiye ederim.

Hocam bence Windows 8.1 kurup oynayın çünkü Linux çok karmaşık bir işletim sistemi ve onda neredeyse her oyunu başka bir uygulama ile oynuyorsunuz eğer güncellik takıntınız ve güvenlik takıntınız yok ise Windows 8.1 kurup oynamanızı tavsiye ederim.

Haklısın. Çoğu program Windows'ta calisiyor.

Haklısın. Çoğu program Windows'ta calisiyor.
Hocam arkadaşın sisteminde en az 4 GB Ram var ise gidip windows 10 kurabilir hem desteği hala devam ediyor ben olsam ram yükseltir Linuxtan çıkıp windows 10 kurardım öyle oynardım oyunumu.

Linux çok karmaşık bir işletim sistemi ve onda neredeyse her oyunu başka bir uygulama ile oynuyorsunuz
Evet mesela steam kurup steam içi destekler sayesinde oyunların %90ını sıfır sorun ile indir oyna şeklinde oynayabiliyorsunuz...

Hocam arkadaşın sisteminde en az 4 GB RAM var ise gidip Windows 10 kurabilir hem desteği hala devam ediyor ben olsam RAM yükseltir Linux'tan çıkıp Windows 10 kurardım öyle oynardım oyunumu.

Doğru. Daha kolay olur öyle.

Evet mesela steam kurup steam içi destekler sayesinde oyunların %90ını sıfır sorun ile indir oyna şeklinde oynayabiliyorsunuz...
Hiçbir oyun desteklemiyor linux'u.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı