- Makaleler
- 5
Linux'ta berbat bir ses kalitesi alıyorum. Ses kartım Creative sound blaster Z. Sanırım bu ses kartı için Linux Mint'in kendi yüklediği sürücü yüzünden böyle. Çözümü var mı?
alsamixer
yazıp klavyeden F6 tuşuna basıp ses kartımı seçiyorum ve normalden yüksek olan kısımları kısıyorum. (kırmızıdan yeşil seviyeye getiriyorum) Klavyeden ''M'' tuşuna basmak seviyeyi tamamen kapatır.Linux'ta berbat bir ses kalitesi alıyorum. Ses kartım Creative Sound Blaster Z. Sanırım bu ses kartı için Linux Mint'in kendi yüklediği sürücü yüzünden böyle. Çözümü var mı?
Hayır.MacBook mu kullanıyorsun?
Linux'ta berbat bir ses kalitesi alıyorum. Ses kartım Creative Sound Blaster Z. Sanırım bu ses kartı için Linux Mint'in kendi yüklediği sürücü yüzünden böyle. Çözümü var mı?
Kartinizin Linux destegi tam degilmis ama o kadar da kotu olmamasi gerek, nasıl tam olarak?
alsamixer
yazıp klavyeden F6 tuşuna basıp ses kartımı seçiyorum ve normalden yüksek olan kısımları kısıyorum. (kırmızıdan yeşil seviyeye getiriyorum) Klavyeden ''M'' tuşuna basmak seviyeyi tamamen kapatır.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.