Çözüldü Linux'ta Windows 10'daki gibi yama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ulman

Decapat
Daha fazla  
Linux'ta da Windows 10'daki gibi yama kurarsam çalışır mı? Sorma sebebim Linux exe dosyalarını çalıştırmıyor sanırım. Ondan sordum.

Çözüm
Linux'ta da Windows 10'daki gibi yama kurarsam çalışır mı? Sorma sebebim Linux exe dosyalarını çalıştırmıyor sanırım. Ondan sordum.

Ben Wine, proton ve bottles kullanarak birçok yamamı kurdum. Metro 2033 Redux ve 2034REDUx, Star Wars Jedi: Fallen Order bunlardan sadece birkaçı. Eğer kuramazsan da konu aç yardımcı oluruz.
Forum bir salsa bizi tüm oyunları tek komutla nasıl çalıştıracağınızı gösteren bir rehber hazırlamıştım. Konu kabul görmedi. Torrent'dan oyunu indiriyorsun hazır scripti çalıştırdığında oyun anında açılıyordu. Yükleme derdi yok, wineprefix ayarları ile uğraşmıyorsun, oyun çalışacak mı çalışmayacak mı diye derdin yok, Steam'den bile daha kolay ama gelde anlat bunu Technopat forum moderatörlerine... Sanki oyunlar 5-10 lira da biz almıyoruz. 😂 Call of Duty oyunu 1200 liradan satışa çıkıyor...

Hocam DC vereyim anlatın bana :)

Bildiğim kadarıyla DC paylaşmakta yasak 🤣

Hayda hocam şimdi şöyle yapıyoruz ben oyun arkadaşı arıyorum diye konu açıyorum CS Source oynayacağız ayağına DC veriyorsun bu sayede DC nizi almış oluyorum :)

Hocam demiştim ya Wine ile setup dosyalarını açarsınız diye. Ama dikkat edin fazla korsan ile alakalı konuşmayalım forumda.

Hocam Linux Mint için kaç GB USB lazım.

Son düzenleme:
Hayda hocam şimdi şöyle yapıyoruz ben oyun arkadaşı arıyorum diye konu açıyorum CS Source oynayacağız ayağına DC veriyorsun bu sayede DC nizi almış oluyorum :)

Hocam Linux Mint için kaç GB USB lazım.

4 GB yeterli olur. Ama 8 GB alın en az alacaksanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı