Linux'tan MacOS'a geçilir mi?

508026

Hectopat
Merhaba. 2 yıldır Linux kullanıyorum ve bütünleştim. Ancak Apple ekosistemi beni büyülüyor. MacOS'a geçmeyi düşünüyorum. Ne olur biri yol göstersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2 yıldır Linux kullanıyorum ve bütünleştim. Ancak Apple ekosistemi beni büyülüyor. MacOS'a geçmeyi düşünüyorum. Ne olur biri yol göstersin.

iPhone veya iPad gibi Apple marka bir cihazınız yoksa ekosistemin pek bir olayı kalmıyor. KDE connect daha işlevsel oluyor. Tabii Apple bir cihazınız varsa şans verilebilir. Apple'ın cihazlar arası uyumluluğu beni de büyülüyor.

iPhone veya iPad gibi Apple marka bir cihazınız yoksa ekosistemin pek bir olayı kalmıyor. KDE connect daha işlevsel oluyor. Tabii Apple bir cihazınız varsa şans verilebilir. Apple'ın cihazlar arası uyumluluğu beni de büyülüyor.

Apple AirPods Pro, AirPods ve telefonm var o yüzden diyorum zaten.

Komut satırı kısmında daha çabuk alışırsınız muhtemelen çünkü macOS'da Unix benzeri. Fakat arayüz kısmında biraz zorlanabilirsiniz. Sizi yeri geldiğinde çıldırtacak "Bu uygulama Apple tarafından doğrulanamadı" hatalarını istemiyorsanız sudo spctl –master-disable komutunu çalıştırın.

Ben denedim, fakat alışamayıp sistemden kaldırdım ve Linux'la devam ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı