Linux'tan Windows 10'a geçilmiyor

ROEXX

Hectopat
Yeniden merhaba,

Dün çok uğraştırmıştım sizleri Linux'a geçmek konusunda fakat hiç istediğim gibi gitmedi hala da gitmiyor, Linux'ta kaldım ben :D
Ventoy ve WoeUSB ile boot flash yapmayı denedim ama ya uygulamaları doğru düzgün kuramadım ya da başka bir eksiklik oluyor ve boot ekranında flash belleği enterladığım zaman ekran yenileniyor, başka hiçbir şey olmuyor. Konuyla ilgili yardımınızı rica etsem tekrar 🙄

Yeniden merhaba,

Dün çok uğraştırmıştım sizleri Linux'a geçmek konusunda fakat hiç istediğim gibi gitmedi hala da gitmiyor, Linux'ta kaldım ben :D
Ventoy ve WoeUSB ile boot flash yapmayı denedim ama ya uygulamaları doğru düzgün kuramadım ya da başka bir eksiklik oluyor ve boot ekranında flash belleği enterladığım zaman ekran yenileniyor, başka hiçbir şey olmuyor. Konuyla ilgili yardımınızı rica etsem tekrar 🙄

Hangi distrodasiniz?

WoeUSB'yi snap uzerinden kurmayi dener misiniz?
sudo snap install woe-usb --edge
Hocam hiç bilmediğim bir sistem nasıl yapacağımı açıklayabilir misin? Terminale kod girerek olmuyor sanırım.
Henüz Ventoy'u kurup .iso dosyasını atıp boot ettim ama öncesinde bios ayarı yapmam gerekiyormuş...Bunu çözdükten sonra Ventoy'un sistem kurulum ekranında enter'a bastıktan sonra;
"Alloc magic is broken .... [kod]"
şeklinde hata aldım.
.İso dosyasında problem olabilme ihtimaline karşın şimdi Microsoft'un kendi sitesinden W10Home indiriyorum umarım çözebilirim..
Onu da çözdüm şimdi de Windows yükleme ekranında diskler görünmüyor. Pilim de bitti sanırım gerisi yarına maalesef..

Son düzenleme:
Hocam hiç bilmediğim bir sistem nasıl yapacağımı açıklayabilir misin? Terminale kod girerek olmuyor sanırım.
Henüz Ventoy'u kurup .iso dosyasını atıp boot ettim ama öncesinde bios ayarı yapmam gerekiyormuş...Bunu çözdükten sonra Ventoy'un sistem kurulum ekranında enter'a bastıktan sonra;
"Alloc magic is broken .... [kod]"
şeklinde hata aldım.
.İso dosyasında problem olabilme ihtimaline karşın şimdi Microsoft'un kendi sitesinden W10Home indiriyorum umarım çözebilirim..
Onu da çözdüm şimdi de Windows yükleme ekranında diskler görünmüyor. Pilim de bitti sanırım gerisi yarına maalesef..
Disk kısmını ben de halledemedim. Nasıl biçimlendirmem gerekiyor bilmiyorum. Linux ayarlarindan denedim ama izin vermiyor tabi ki

Henüz Ventoy'u kurup. ISO dosyasını atıp boot ettim ama öncesinde BIOS ayarı yapmam gerekiyormuş...bunu çözdükten sonra Ventoy'un sistem kurulum ekranında Enter'a bastıktan sonra;
"Alloc magic is broken... [kod]"
Şeklinde hata aldım.
ISO dosyasında problem olabilme ihtimaline karşın şimdi Microsoft'un kendi sitesinden W10Home indiriyorum umarım çözebilirim.
Onu da çözdüm şimdi de Windows yükleme ekranında diskler görünmüyor. Pilim de bitti sanırım gerisi yarına maalesef.

Terminale yazacaksınız o attığım kodu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı