Arkadaşlar kuzenim linkteki laptopu aldı. Nasıl Windows 10'a geçeceğiz? Ve keyi nereden almasını önerirsiniz? Şunu ekleyeyim, Linux ile ilgili zerre bilgimiz yok.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arkadaşlar kuzenim linkteki laptopu aldı. Nasıl Windows 10'a geçeceğiz? Ve keyi nereden almasını önerirsiniz? Şunu ekleyeyim, Linux ile ilgili zerre bilgimiz yok.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arkadaşının kullanabileceği ek bir bilgisayar varsa oradan Windows 10 kurulum belleği oluşturabilir, bundan sonra ise normal flash bellekten boot ederek kurulum yapabilirsiniz.
Şu video ile Linux üzerinden hazırlayabilirsiniz USB'yi, size bağlı.
Selamün Aleyküm Linux’ta windows kurulum belleği oluşturmakzeskiden baya sorundu. Lâkin bu yazılım ile windows vista ve sonrasında çıkan tüm sürümlerin usb belleğe kurulumunu yapabiliyoruz. Öncelikle kurulumu yapmak için aşağıdaki adımları uygulayınız; echo "deb...
Arkadaşının kullanabileceği ek bir bilgisayar varsa oradan Windows 10 kurulum belleği oluşturabilir, bundan sonra ise normal flash bellekten boot ederek kurulum yapabilirsiniz.
Şu video ile Linux üzerinden hazırlayabilirsiniz USB'yi, size bağlı.
Sistem ayarlarına girin. Bilgisayar İngilizce ise System Settings.
Oradan "Hakkında" bölümünü arayın. Bilgisayar İngilizce ise About. Orada "OS name" bölümünde yazması lazım.
Onun haricinde çok farklılık göstermdiğini zannetmiyorum, videoda yapılanların hepsini kendi versiyonunuz da yapabilmeniz lazım ama isterseniz hangi Linux işletim sistemi olduğuna göre de arama yapabilirsiniz.
Ben Linux'tan Windows format USB'si hazırlamayı gerçekten çok kez denedim, artık benim beceriksizliğimden mi kaynaklı bilemiyorum ama başarısız oldu hepsi. Windows'u kur dedikten sonra Windows 10 Home, Pro vs seçimini yaptığımız yer ekrana gelmedi ve sürücü hatası verdi. Ötesine de gidemedim. En son internet kafeden Rufus ile Windows kurup evde formatlayarak çözdüm. Başarılar diliyorum ama bu bahsedilen yöntemlerin hiçbirini yapamamıştım, umarım sizde olur.