Linux'tan Windows geçemiyorum

Steve Gates

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
174
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma Windows'u silip Pardus kurdum daha sonra Windows'a geri dönmek istedim bu yüzden de başka bir Windows bilgisayardan USB'ye Windows ISO'su yazdırdım. Daha sonra bilgisayarımı USB'den başlattım ve kurulum ekranına geldim. Disk seçme bölümüne gelince Linux ext4 dosya sistemini kullandığı için Windows SSD'yi görmedi. SSD'yi NTFS'e biçimlendiremedim. Lütfen yardımcı olun.
 
Arkadaşlar BIOS SSD'yi görmemeye başladı ama Linux Live modunda SSD'yi görüyor ama Linux'tan diski bağlamak gerekiyor yani Linux Live SSD'yi görüyor ama bağlı olarak gelmiyor bağla butonuna basmak gerekiyor BIOS hiç görmüyor (bu Linux Live'dan NTFS'e biçimlendirdikten sonra oldu.
 
Linux Live’da zaten bağlı olarak gelmez. Dediğim gibi farklı bir porttan deneyin. Eğer tamamen biçimlendirmek istiyorsanız, Linux üzerinden GPT olarak biçimlendirin. Bu şekilde görecektir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı