Linux'tan Windows'a geçerken ISO chain empty failed hatası

HARD_WORSE5

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,bir anlık hevesle Arch Linux kurdum, fakat arayüz hoşuma gitmediği ve çoğu şey kod ile yapıldığı için geri Windows'a dönmek istedim ve Ventoy programı ile flasha Windows 7 iso dosyası aktardım. Ama boot etmeye çalıştığımda "ISO is not bootable, chain empty failed" diye bir uyarı veriyor, beni şu Linux saçmalığından kurtarın.

Arkadaşlar merhaba, bir anlık hevesle Arch Linux kurdum, fakat arayüz hoşuma gitmediği ve çoğu şey kod ile yapıldığı için geri Windows'a dönmek istedim.

Senin hesap çarşıya uymamış. GNU/Linux tabanlı bir dağıtımı özellikle Arch'ı ne zannediyorsan.

Beni şu Linux saçmalığından kurtarın.

Üslubun hoşuma gitmedi, nedense çözümü unutuverdim. Kusura bakma!

Senin hesap çarşıya uymamış. GNU/Linux tabanlı bir dağıtımı özellikle Arch'ı ne zannediyorsan.

Üslubun hoşuma gitmedi, nedense çözümü unutuverdim. Kusura bakma!
Yalanmı ama hocam Windows kadar kullanışlı değil bir kere,halbuki ben daha kullanışlıdır diye düşünmüştüm fakat hata etmişim,bileydim arch değilde Ubuntu falan kurardım ama bir daha linux kullanmayacağım kesin.

Yalanmı ama hocam Windows kadar kullanışlı değil bir kere,halbuki ben daha kullanışlıdır diye düşünmüştüm fakat hata etmişim,bileydim arch değilde Ubuntu falan kurardım ama bir daha linux kullanmayacağım kesin.
GNU/Linux tabanlı dağıtımların son kullanıcıya uygun olmadığı kesin. Pekala sorununa gelecek olursak, yay AUR yardımcısı sisteminde kurulumu?

git clone https://aur.archlinux.org/yay.git && cd yay && makepkg -si && cd .. && rm -rf ./yay/

GNU/Linux tabanlı dağıtımların son kullanıcıya uygun olmadığı kesin. Pekala sorununa gelecek olursak, yay AUR yardımcısı sisteminde kurulumu?

git clone https://aur.archlinux.org/yay.git && cd yay && makepkg -si && cd .. && rm -rf ./yay/
Bu kodu direkt yapıştırıyımmı?

Kuruluymuş zaten hocam şimdi ne yapayım.
yay -Sy woeusb gparted --noconfirm

Ardından attığım videonun saniyesinden devam edebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Adamın dediği şeyleri yaptım woeusb diye arattığımda çıkmıyor neden?

Hocam böyle bir hata verdi

Hocam yardım edermisiniz uyarı veriyor ne yapmalıyım

Dosya Ekleri

• IMG_20241206_011350.jpg
    IMG_20241206_011350.jpg
    413,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Adamın dediği şeyleri yaptım woeusb diye arattığımda çıkmıyor neden?
Sana ilk indirdiğimiz WoeUSB terminalde çalışıyordu. GUI'sine destek bitmiş diye biliyorum. GUI'si olan tutorial'ı attığım için kusura bakma. GParted'a kadar yaptığı şeyler doğruydu....

Her neyse. Bu öğreticiden devam edebilirsin:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı