Linux'tan Windows'a geçme

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, biliyorum ironik olacak. Ama Linux'ta Windows'a geçmek istiyorum. Sebebi oyunlarda FPS düşüklüğü vs. Linux'tan Windows'a nasıl geçerim? Bir de Windows kurulumu disklerimi görür mü?

Merhaba, biliyorum ironik olacak. Ama Linux'ta Windows'a geçmek istiyorum. Sebebi oyunlarda FPS düşüklüğü vs. Linux'tan Windows'a nasıl geçerim? Bir de Windows kurulumu disklerimi görür mü?
En az 8GB'lik bir USB Bellek üzerinden Windows ISO indirerek USB'ye yazdırman gerek. Linux'ta bunun için bildiğim WoeUSB ve Ventoy var. Tavsiyem Ventoy kullanman. Hangi distroyu kullanıyorsun?

Ventoy kullanabilirsiniz.(Ben 5 gün dayanabilmiştim linux işletim sistemine siz daha az dayandınız)

Yapacağınız işlem, halk tabiri ile "USB Format"tan ibaret. Bunun Linux distrolarındaki en kolay yolu, USB belleğinize Ventoy kurmak gibi kanımca.

Ya Ventoy ile ya da WoeUSB-ng ile USB hazırlayabilirsiniz.
Disklerinizi kurulumda görür. Ama Windows, ext4 ve varsa Swap bölümlerini okuyamaz.

YouTube'da zibilyon tane video vardı neden buraya yazma ihtiyacı duydun? (yazmanda sıkıntı yok sadece daha rahat anlardın.)

En az 8GB'lik bir USB Bellek üzerinden Windows ISO indirerek USB'ye yazdırman gerek. Linux'ta bunun için bildiğim WoeUSB ve Ventoy var. Tavsiyem Ventoy kullanman. Hangi distroyu kullanıyorsun?
Arkadaşımın bilgisayarından yazdırsam olur mu? Windows kurulumu disklerimi görsün yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…